Επίσκεψη του Γιάννη Κούρτη στο κέντρο «Ελπίδα»

Με την κα Σταυρούλα Καπούλα,  Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Αναπηρία «Ελπίδα» στο ομώνυμο κέντρο δημιουργικής απασχόλησης των παιδιών, στην πόλη της Ρόδου, συναντήθηκε χθες το μεσημέρι ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη του Φώτη Χατζηδιάκου «Ρόδος Δύναμη Πολιτών» στην Δημοτική Ενότητα  Λινδίων κ. Γιάννης Κούρτης.

Ο κ Κούρτης κατέγραψε τα προβλήματα του Κέντρου, τα οποία οφείλονται κυρίως στην έλλειψη των απαιτούμενων πόρων για την χρηματοδότηση της λειτουργίας του, αλλά και της συντήρησης του κτιρίου και τόνισε με έμφαση πως η νέα δημοτική αρχή θα πρέπει πρωτίστως να δώσει έμφαση σε θέματα στήριξης των ΑΜΕΑ και άλλων ευπαθών ομάδων.

Εξάλλου είναι γνωστή η ευαισθησία του, για τέτοια ζητήματα, όπως αυτή εκδηλώθηκε κατά την παραμονή του στο «τιμόνι» της Πρόνοιας του Δήμου Λινδίων επί τέσσερα χρόνια.

Άκουσε με προσοχή την κα Καπούλα, η οποία, για ακόμη μια φορά, κατέστησε σαφές πως είναι ζωτικής σημασίας η δρομολόγηση στην περιοχή μας  του έργου κατασκευής κτιρίου μόνιμης φιλοξενίας των παιδιών και κυρίως της οικονομικής εξασφάλισης των λειτουργικών του εξόδων.

Για το  θέμα αυτό  ο κ. Κούρτης ανέφερε: « θα πρέπει να υπάρξει συνεργασία και κινητοποίηση όλων των φορέων ακόμη και της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, για να γίνει αυτό το σημαντικό  έργο πραγματικότητα»

Pin It on Pinterest