Κώστας Κωνσταντίνος – Υποψήφιος τοπικός σύμβουλος Καλυθιών με τον Φώτη Χατζηδιάκο

Αγαπητοί συμπολίτες,

Βρισκόμαστε στο σταυροδρόμι των εξελίξεων για το μέλλον μας. Τα προβλήματα που ταλανίζουν την κοινωνία μας μέρα με την μέρα όλο και διογκώνονται. Η ανάγκη πλέον να αναλάβει ο καθένας μας το μερίδιο ευθύνης του είναι επιτακτική, για αυτό το λόγο αναλογιζόμενος το μερίδιο ευθύνης μου αποφάσισα να συμμετέχω στην εκλογική διαδικασία, διεκδικώντας πράγματα για τον τόπο μου.

«Όσοι αδιαφορούν για τα κοινά είναι καταδικασμένοι να εξουσιάζονται πάντα από ανθρώπους πολύ κατώτερους τους» είπε ο αρχαίος Φιλόσοφος Πλάτων. Θέσεις, όνειρα, οράματα και πρόγραμμα έχουμε όλοι μας, στο τέλος όμως ποιος είναι αυτός  που τα πραγματοποιεί ;. Ερώτημα μεγάλο, αλλά ικανό να αλλάξει την κοινωνία μας, το χωριό μας, τον τόπο μας και το νησί μας. Για αυτό το λόγο επέλεξα να είμαι  Υποψήφιος με τον Συνδυασμό «Ρόδος Δύναμη Πολιτών» του κ. Φώτη Χατζηδιάκου, ενός ανθρώπου που στο πρόσωπό του διέκρινα τη μεθοδικότητα και τη σιγουριά, στοιχεία που χρειάζονται ώστε να βρεθεί η λύση σε κάθε πρόβλημα της κοινωνίας μας.

Συνειδητά επέλεξα να γράψω και να σας συστηθώ μερικές μόνο μέρες πριν από τις εκλογές και ο λόγος είναι ένας, για να μπορέσω από αυτή εδώ την τοποθέτησή μου να ευχηθώ σε όλους τους υποψήφιους, σε όποια παράταξη και αν ανήκουν ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. Εύχομαι ολόψυχα να εκλεγούν αυτοί που πραγματικά αξίζουν και θέλουν να προσφέρουν στον όμορφο τόπο μας.

Ζητάω  τη στήριξη σας στις εκλογές της 18ης Μαΐου ώστε να συμβάλλω με τις δυνάμεις μου στην ουσιαστική ανανέωση που χρειάζεται ο τόπος μας.

                              Κώστας Εμμ. Κωνσταντίνος

                                     Υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος

                                            Δημοτικής Κοινότητας Καλυθίων

Σύντομο βιογραφικό

Γεννήθηκε στη Ρόδο στις 08/11/1986 κατάγεται από τις Καλυθιές. Γονείς του είναι ο Εμμανουήλ Κώστας (υπάλληλος λογιστηρίου στα ΚΤΕΛ Ρόδου) και η Αναστασία Τσακίρη (οικιακά), έχει μια  αδερφή τη Σαββίνα. Στα μαθητικά του χρόνια φοίτησε σε σχολεία της Ρόδου και είναι απόφοιτος του 3ου Ενιαίου Λυκείου Ρόδου (Καπνοβιομηχανία).

Το 2004 εισήχθη στη Σχολή Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών στο τμήμα των Οικονομικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.  Αυτό το διάστημα συμμετέχει στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα της Τραπεζικής Οικονομικής του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου.

Μιλάει άριστα Αγγλικά και Γερμανικά και γνωρίζει την Ιταλική γλώσσα.

Κατά την διάρκεια των φοιτητικών του χρόνων δραστηριοποιήθηκε ενεργά στον Σύλλογο Δωδεκανησίων Φοιτητών Θεσσαλονίκης, στον οποίο και διετέλεσε πρόεδρος και γραμματέας. Μέσω του συλλόγου πέτυχε την διεύρυνση του Δωδεκανησιακού  ιδεώδους στην Βόρεια Ελλάδα, έχοντας πλάι  του αξιόλογα μέλη από διάφορα νησιά της Δωδεκανήσου. Είναι  ενεργό μέλος σε  Πολιτιστικό  Σύλλογo  των Καλυθιών. Είναι μέλος στην ένωση κριτών καλαθοσφαίρισης Δωδεκανήσου.

Από το 2012 δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας, αφού ασκεί το επάγγελμα του Οικονομολόγου διατηρώντας λογιστικό γραφείο.

1452439_1394492834157921_903943400_n

Pin It on Pinterest