212 στρέμματα στα Κοσκινού σε δημοπρασία απο την Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου (ΕΤΑΔ)

Σε δημοπρασία μέσω τής ηλεκτρονικής της πλατφόρμας βγάζει η Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου (ΕΤΑΔ) 14 ακίνητα του Δημοσίου.

H ΕΤΑΔ ως Σύμβουλος Αξιοποίησης του ΤΑΙΠΕΔ ανακοίνωσε την έναρξη δύο νέων ομάδων διαγωνισμών ακινήτων (e – Auction V) με προθεσμία υποβολής των δικαιολογητικών και εγγράφων Α΄Φάσης την 10η και 17 Δεκεμβρίου 2015.

Tα ακίνητα που βγαίνουν στη δημοπρασία είναι τα εξής:

Κοσκινού Ρόδου, 193 στρέμματα

Άγιος Μάμας στη Χαλκιδική, συνολική επιφάνεια 26.238 τ.μ..

Στην Παλαιά πόλη Ναυπλίου: Οικόπεδο με τριώροφο κτήριο επί της οδού Βασιλέως Κωνσταντίνου 6. Συνολική επιφάνεια του οικοπέδου είναι 280 τ.μ., και η δομημένη επιφάνεια 515 τ.μ..

Επίσης στο σφυρί βγαίνουν 12 οικόπεδα στις Λεύκες Πόρου Κεφαλονιάς με συνολική επιφάνεια 6.383 τ.μ., άλλα 40 παραθαλάσσια οικόπεδα δημοπρατούνται στη Ραγιά Πόρου Κεφαλλονιάς.

Επιπλέον 19 στρέμματα βγαίνουν στη δημοπρασία στην Κοσκινού Ρόδου.

Στη Στυλίδα Φθιώτιδας δύο οικόπεδα στην περιοχή Γρανιτσάδες συνολικής έκτασης 1.284 τ.μ..

Ακόμη τρία οικόπεδα στην περιοχή Γρανιτσάδες.

Στο Άργος ένα περιφραγμένο οικόπεδο με πορτοκαλαιώνα με συνολική επιφάνεια 1.520,80.

Καλλιθέα, Αθήνα. Πενταώροφη πολυκατοικία με 23 διαμερίσματα και με θέα στην Ακρόπολη. Συνολική επιφάνεια οικοπέδου 342 τ.μ., δομημένη επιφάνεια 1.260 τ.μ.

Σημειώνεται ότι η ΕΤΑΔ, μέσω του ιστότοπου e-publicrealestate.gr, προσφέρει έναν κόμβο προβολής των ακινήτων του Δημοσίου τα οποία διατίθενται είτε προς πώληση είτε προς μίσθωση και διεξαγωγής ηλεκτρονικών διαγωνισμών για τα ακίνητα αυτά.

Pin It on Pinterest

Share This