Γιατί η ΚΩΣ είναι ένας παράδεισος και όχι κολαστήριο ~ ΒΙΝΤΕΟ


Το τελευταίο διάστημα παρουσιάζεται στα διεθνή και ελληνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης ένα δημοσίευμα ντροπή για το νησί της Κω. 

Σίγουρα η Κως είναι ένας τουριστικός προορισμός που υπόσχεται και προσφέρει πολλά σε κάθε επισκέπτη. Δεν της αξίζει μία τέτοια δυσφήμιση. Το δημοσίευμα, που αρχικά δημοσίευσε η Daily News, και αργότερα αναπαράχθηκε από πολλά μέσα, όπως είναι εύλογο έχει προκαλέσει αρκετά έντονες αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όχι μόνο για τη δυσφήμιση του νησιού, αλλά και λόγω του προκλητικού και ρατσιστικού του ύφους. Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι η Κως έχει μετατραπεί σε «αηδιαστικό κολαστήριο».

Τοπικές εφημερίδες, που προωθούν το τουριστικό προϊόν της Κω λαμβάνουν καθημερινά μηνύματα και ερωτήσεις από τουρίστες για το τί πραγματικά συμβαίνει, καθώς έχουν προγραμματίσει τις διακοπές τους στο νησί μας και νιώθουν ανασφαλείς. Είναι κρίμα και άδικο να μην προστατέψουμε εμείς οι ίδιοι την εικόνα του νησιού μας.. Γιατί η ΚΩΣ είναι ένας παράδεισος και όχι ένα κολαστήριο, όπως πολλοί παρουσιάζουν..! Είναι ένα ασφαλές μέρος για να κάνει κάποιος στις διακοπές του.. Δεν είναι το μοναδικό νησί που δέχεται μετανάστες, ούτε αυτό το γεγονός το καθιστά κολαστήριο…!!! Άλλωστε, κανείς δε μένει στην Κω.. Παίρνουν τα απαραίτητα έγγραφα…και απλά φεύγουν..

Είναι ντροπή και πλήγμα για τη διεθνή εικόνα της Κω αλλά και της Ελλάδας να φιλοξενούνται τέτοια ψευδή ρεπορτάζ. Η Κostoday «Καταγγέλλει» και εναντιώνεται σε κάθε χυδαία και μισαλλόδοξη προπαγάνδα κατά του νησιού μας!!! 

Στο πλαίσιο των έντονων αντιδράσεων δημιουργήθηκε από μία ομάδα ανθρώπων και μία σελίδα στο facebook, η οποία στρέφεται κατά της Daily News και φυσικά υπέρ του νησιού μας. Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει μεγάλη υποστήριξη από Άγγλους και σε λιγότερο από 24 ώρες έχει περισσότερα από 3,240 likes και πολλά comments.

Ανάλογη προσπάθεια γίνεται και στην Kosinfo, η οποία απευθύνεται ως επί των πλείστων σε τουρίστες!!

Στηρίξετε και εσείς αυτή την προσπάθεια: https://www.facebook.com/KosNotAHellhole ..!!

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΩ live

*το βίντεο είναι του Νικηφόρου Πιτταρά

πηγή: kostoday.com

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια