Κορυφαίος προορισμός στον κόσμο στην νυχτερινή διασκέδαση η Ρόδος – Στα αξιοθέατα η Αθήνα

Κορυφαίος προορισμός στον κόσμο αναδεικνύεται η Αθήνα σε μια νέα έρευνα, που κατατάσσει τις πόλεις με βάση τις αξιολογήσεις των επισκεπτών.

Σε ό,τι αφορά δε στην νυχτερινή διασκέδαση, ο προορισμός με την υψηλότερη αναλογία καταστημάτων πέντε αστέρων βρίσκεται και πάλι στην Ελλάδα και δη στη Ρόδο.

Η έρευνα του money.co.uk εντόπισε τις πόλεις με τις καλύτερες αξιολογήσεις στα ξενοδοχεία, τα εστιατόρια, τα νυχτερινά μαγαζιά και τις δραστηριότητες για να κάνει κανείς.

Σύμφωνα με τα στοιχεία αυτά, η Αθήνα είναι η καλύτερη πόλη στον κόσμο καθώς το 19,7% των ξενοδοχείων, των εστιατορίων, των νυχτερινών μαγαζιών και των τουριστικών ατραξιόν παίρνουν άριστη αξιολόγηση.

Μάλιστα, η Αθήνα κέρδισε την πρώτη θέση στο κριτήριο των αξιοθέατων, με το 44,1% εξ αυτών να κερδίζουν άριστες κριτικές.

Ο δεύτερος καλύτερος προορισμός του κόσμου είναι η Λισαβόνα, που επίσης «σκοράρει» πολύ καλά στα αξιοθέατα (40%), ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκε η Φλωρεντία.

Η καλύτερη πόλη με κριτήριο τα ξενοδοχεία είναι το Λος Άντζελες (με την Αθήνα στη δεύτερη θέση) και με βάση τα εστιατόρια, οι Βρυξέλλες.

Όσον αφορά στις παμπ, τα μπαρ και τα κλαμπ, την πρωτιά κέρδισε η Ρόδος, καθώς το 37,2% των νυχτερινών μαγαζιών της έλαβε άριστη αξιολόγηση.

«Η Ρόδος είναι ένας πολύ τουριστικός προορισμός, με πολλές επιλογές μόλις δύσει ο ήλιος στις αμμώδεις παραλίες της, είτε πρόκειται για ένα ήσυχο παραλιακό μπαρ είτε για πιο ζωντανά νυχτερινά κέντρα», αναφέρεται στην έρευνα.

Στη δεύτερη θέση συναντάμε την Αθήνα.

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ

Pin It on Pinterest

Share This