Κοπή Πίτας και Βραβεύσεις στα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ»

Την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της πίτας των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ». Για έκτη συνεχή χρονιά, στην εκδήλωση αυτή βραβεύτηκαν εκπαιδευτικοί και εργαζόμενοι του σχολείου για το έργο και την προσφορά τους.

Ο Γενικός Διευθυντής των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» κ. Κυριάκος Κυριακούλης στην εισαγωγική του ομιλία, σκιαγράφησε τους στρατηγικούς στόχους των Εκπαιδευτηρίων για την επόμενη πενταετία.  Σε ό,τι αφορά στα επόμενα χρόνια, ανέφερε ότι τα Εκπαιδευτήρια ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ, θα συνεχίσουν αδιάλειπτα την παράδοση καινοτομίας και πρωτοπορίας, προσαρμόζοντάς την στις προκλήσεις και ευκαιρίες του διαρκώς μεταβαλλόμενου ελληνικού και διεθνούς περιβάλλοντος. Όραμά τους είναι η δημιουργία ενός σύγχρονου σχολείου, το οποίο θα διαμορφώνει τους ενεργούς πολίτες του αύριο, παρέχοντάς τους τα εφόδια να αναπτύξουν ολοκληρωμένες προσωπικότητες αλλά και δεξιότητες που θα τους επιτρέπουν να αναζητούν και να υλοποιούν τα δικά τους οράματα και επιδιώξεις. Ο κ. Κυριακούλης επεσήμανε ότι πέραν από τη συνεχή προσπάθεια για περαιτέρω αναβάθμιση της παρεχόμενης εκπαίδευσης στα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ», για το προσεχές μέλλον, είναι στο στάδιο του σχεδιασμού, νέες εκπαιδευτικές υπηρεσίες, ένα πλέγμα προγραμμάτων υψηλής στάθμης. Τα προγράμματα αυτά θα επιδιώκουν τη διεύρυνση του μορφωτικού ορίζοντα του νέου και του ενήλικα και την καλλιέργεια των ενδιαφερόντων του με εναύσματα και καθοδήγηση για ενασχολήσεις που βελτιώνουν την ποιότητα της ζωής. Με γνώμονα ότι το μόνο όπλο στην κρίση και η μόνη διέξοδος για τις νέες γενιές είναι η ποιοτική εκπαίδευση, απαντάμε στις προκλήσεις των καιρών με στρατηγικές κινήσεις αιχμής.

Στη συνέχεια, ο κ. Κυριάκος Κυριακούλης αναφέρθηκε στο θεσμό της απονομής τιμητικών διακρίσεων σε ανθρώπους του σχολείου τονίζοντας ότι το νόημα της βράβευσης είναι η αναγνώριση του μόχθου, της προσπάθειας και της επίδοσης όσων βραβεύονται, η ενθάρρυνσή τους να συνεχίσουν με την ίδια επιτυχία τις επιδόσεις τους, καθώς επίσης και η δημιουργία προτύπων προς μίμηση στην ευρύτερη κοινότητά μας.

Στη φετινή εκδήλωση από το χώρο των εκπαιδευτικών βραβεύτηκαν για τη αφοσίωση και την προσφορά τους στην εκπαίδευση η κ. Μαρία Πρωτόπαππα, και η κ. Ροδάνθη Χριστοδούλου.

Από τον χώρο του διοικητικού προσωπικού, βραβεύτηκε για την εργατικότητα και την προσφορά της η κ. Μαίρη Αυγενικού. Τις τιμητικές διακρίσεις απένειμαν ο Γενικός Διευθυντής των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» κ. Κυριάκος Κυριακούλης, ο κ. Διονύσης Σπανόπουλος, Διευθυντής Δημοτικού  και κ. Σταύρος Πρωτογεράκης, Συντονιστής Προγράμματος της Γ’ Λυκείου.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κοπή της πίτας των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ».

Ρίξτε μία Ματιά

Pin It on Pinterest