Το καΐκι των ευχών , μια όμορφη εκδήλωση αγάπης για τα παιδιά στο Κοντίκι

Μία ιδέα που έγινε πράξη αγάπης!!
Οι ιδιοκτήτες του ΚΟΝΤΙΚΙ κύριοι Μιχαλης Ταχλιαμπούρης και Γιάννης Μαρίνος μαζί με τη υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων τους Αναστασία Κορινθίου και το προσωπικό τους  ,αποφάσισαν φέτος τις γιορτές να κάνουν κάτι τελείως διαφορετικό!!
Παιδιά του ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΛΠΙΔΑ ζωγράφισαν μισές ακουαρέλες και καμβάδες που συμπλήρωσαν το …άλλο τους μισό τα αστεράκια και τα πουλάκια του σώματος Ελληνικού οδηγισμού με την βοήθεια της Αυγή Παπά!!
Οι ζωγραφιές θα στολίσουν το πλωτό ΚΟΝΤΙΚΙ για να γίνουν ταξίδι προσφοράς στις 26 και 27 Δεκεμβρίου με σύνθημα<<ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙΣ ΠΟΙΟ ΠΑΙΔΙ ΖΩΓΡΑΦΙΣΕ ΠΟΙΑ ΜΕΡΙΑ?ΟΧΙ!!!ΑΡΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ!!!ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑι ΙΔΙΑ!>>.
Είναι εντυπωσιακό πόσο χαρούμενα ήταν ΟΛΑ τα παιδιά, τόσο από το κέντρο ΕΛΠΙΔΑ αλλά και από τους οδηγούς ..που συμμετέχουν σε αυτό το δημιουργικό αντάμωμα!!
Τα<<ζευγάρια>> στις ζωγραφιές θα ανταλλάξουν δώρα μεταξύ τους και θα γίνουν ζωντανές ζωγραφιές αγάπης!!
Παράλληλα το..καΐκι των ευχών από τους ναυτοπρόσκοπες <<έδεσε>  ,σαν στολίδι γιορτών στο ΚΟΝΤΙΚΙ, αντί για το κλασσικό έλατο ,και εκεί όλοι Οι Ροδίτες καλούνται να αφήσουν σε γυάλινα μπουκαλάκια τις ευχές τους για να ταξιδέψουν σε μια θεματική βραδιά στις 26 Δεκέμβρη με φωτεινά φαναράκια που θα γεμίσουν τον ουρανό του νησιού μας σε ένα εντυπωσιακό θέαμα!!
Η νεράιδα των ευχών θα φωτογραφηθεί με όλα τα παιδιά και οι δυο επιχειρηματίες θα προσφέρουν τα χρήματα που θα έδιναν…υπό άλλες συνθήκες σε διαφήμιση αυτές τις γιορτές, στο ίδρυμα Αγίου Αντρέα και το κέντρο ΕΛΠΙΔΑ σε…δώρα και είδη που χρειάζονται!!
Όπως δήλωσαν θέλουν να κάνουν τη αρχή για να ξεκινήσουν όλοι να νοιάζονται περισσότερο!!
Για να δείξουμε πως όλοι μαζί..μπορούμε καλύτερα!!
Το καΐκι των ευχών..ξεκίνησε το όμορφο ταξίδι του με αέρα στα πανιά του την αγάπη!