Κ. Τύρελης: “Ο Χατζής Χατζηευθυμίου έχει δοκιμαστεί με ένα ορατό έργο στην πόλη Δεν τον γνωρίσαμε σήμερα”

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη μας παραχώρησε ο Κωνσταντίνος Τύρελης για το πως και το γιατί αποφάσισε να διεκδικήσει την ψήφο των Ροδίων. Διαβάστε την!
Ε:Πώς αποφασίσατε τη συμμετοχή σας σε αυτές τις αυτοδιοικητικές εκλογές;
Α:Ποτέ δεν λάτρεψα την δόξα της πολιτικής σκηνής. Κουράστηκα όμως να δέχομαι και να ανέχομαι παθητικά να αποφασίζουν και ποτέ να μην υλοποιούν τα αυτονόητα πράγματα, που θα δώσουν ανάπτυξη, προοπτική και ανταγωνιστικότητα σε αυτόν τον τόπο. Άλλωστε το «δεν ανακατεύομαι εγώ με αυτά», δηλαδή η άρνηση της συμμετοχής στα κοινά αποτελεί την χειρότερη πολιτική πράξη για κάποιον που αγαπάει πραγματικά τον τόπο του.
Ε:Ποιό ήταν το βασικό κριτήριο που επιλέξατε το ψηφοδέλτιο του Χατζή Χατζηευθυμίου;

Ο Χατζής Χατζηευθυμίου έχει δοκιμαστεί. Δεν τον γνωρίσαμε σήμερα. Μετά την «χρυσή» πρώτη τετραετία του Γιώργου Γιαννόπουλου, η περίοδος που ξεχωρίζει είναι αυτή του Χατζή Χατζηευθυμίου. Μια τετραετία που έχει αποτιμηθεί θετικά από τους πολίτες, με ένα ορατό έργο στην πόλη της Ρόδου. Το ότι είναι ο χαρακτήρας που μπροστά στα συμφέροντα του νησιού δεν υπολογίζει το προσωπικό κόστος, είναι κάτι που με γεμίζει δύναμη και αισιοδοξία για ένα καλύτερο αύριο στο νησί μας.
Ε:Ποιό πιστεύεις ότι μπορεί να είναι το μέλλον του νησιού μας;

Οι πράξεις του σήμερα θα καθορίσουν το αύριο. Όπως και οι πράξεις του χθες είναι αυτές που έφεραν στο σημείο το πιο όμορφο κρουαζιερόπλοιο της Μεσογείου, να ρίχνει συνεχώς βάρκες για να συλλέξει επισκέπτες! Και το χειρότερο;;; Πανηγυρίζουμε κιόλας για το κατόρθωμα μας, αντί να πανηγυρίζουν οι επισκέπτες που βρήκαν θέση και κρεβάτι για να κάνουν διακοπές στο διαμάντι τις Μεσογείου.
Ε:Ποιές είναι οι άμεσες προτεραιότητες σας;
Α:Δεν θα μπω καν στη διαδικασία των πολλών «θα», διότι ποτέ δεν επέτρεψα στον εαυτό μου να πειστεί από προεκλογικές υποσχέσεις. Έχω μάθει στη ζωή μου να δίνω ΠΑΝΤΑ απαντήσεις μόνο με πράξεις! Παρακολουθώντας όλα αυτά τα χρόνια το προεκλογικό αλλά και το μετεκλογικό τοπίο, συνήθως τα λόγια των υποψηφίων σβήνουν πριν καλά καλά στεγνώσει το μελάνι. Σαφώς όλοι οραματιζόμαστε μια άλλη Τοπική Αυτοδιοίκηση, πιο ασφαλή, κοινωνική και προσβάσιμη για τον πολίτη. Η σημερινή κατάσταση στην καθαριότητα, στην κοινωνική προστασία του πολίτη, στο οδικό δίκτυο και τα μη προσβάσιμα πεζοδρόμια σε ολόκληρο το νησί είναι κάποια θέματα που μόνο περήφανους δεν μας κάνουν.
ΠΗΓΗ: VERENA.GR

Pin It on Pinterest