Μάνος Κόνσολας: «Με μεγαλύτερη δύναμη και με όπλο την αλήθεια για τα Δωδεκάνησα»

Σε περιοχές της Νότιας Ρόδου περιόδευσε χθες ο Μάνος Κόνσολας. Είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους πολίτες, να απαντήσει στα ερωτήματα τους αλλά και να θέσει το διακύβευμα των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου.

«Είναι ώρα για αλήθειες, οι πολίτες πρέπει να ξέρουν όλη την αλήθεια και την πραγματικότητα. Μακριά από την κινδυνολογία αλλά και την υποσχεσιολογία, είναι ώρα να μιλήσουμε με επιχειρήματα» τόνισε ο κ.Κόνσολας, που παράλληλα έθεσε συγκεκριμένα ζητήματα όπως:

-Συμμετοχή στην Ευρώπη και στο ευρώ, χωρίς τήρηση των υποχρεώσεων της χώρας και των κανόνων, δεν υπάρχει. Όσοι μιλούν για άρνηση πληρωμών, ουσιαστικά προετοιμάζουν το έδαφος για το πιστωτικό γεγονός και τη ρήξη με τους εταίρους μας.

-Όσοι υπόσχονται αυξήσεις που δεν αντέχει η οικονομία και κυρίως από λεφτά που δεν υπάρχουν, σας λένε ψέματα.

Όσοι σας λένε ότι μπορούν να γίνουν διορισμοί, ότι μπορούμε να ξαναγυρίσουμε στην Ελλάδα των ελλειμμάτων, σας λένε ψέματα.

-Η Ελλάδα έχει ανάγκη τη στήριξη της Ευρώπης για να σταθεί στα πόδια της, να βγει με ασφάλεια στις αγορές. Τους πόρους του νέου ΕΣΠΑ, τα 20 δις της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής, τα 4,4 δις ευρώ που θα της επιστραφούν από την ΕΚΤ μέσα στο 2015, την επόμενη δόση των 7,5 δις ευρώ.

Το μήνυμα του Μάνου Κόνσολα προς τους πολίτες είναι ένα:

«Στηρίζομαι μόνο στους πολίτες της Δωδεκανήσου.

Διεκδικώ τη στήριξη και την εμπιστοσύνη σας με μοναδικό όπλο τη δραστηριότητα μου, τις παρεμβάσεις και τις προτάσεις μου.

Θέλω να είμαι η δική σας επιλογή, η δική σας φωνή στη Βουλή. Έχω μεγαλύτερη θέληση και αποφασιστικότητα, συνεχίζω με μεγαλύτερη δύναμη και όπλο την αλήθεια».

Pin It on Pinterest