“Βρέθηκε” ο Κολοσσός της Ρόδου !

Μια φιγούρα που “συνελήφθη” να περπατά στο φεγγάρι έχει γίνει viral στο internet και “ξύπνησε” τις θεωρίες για εξωγήινους που κάνουν… βόλτα στη Σελήνη!

Το video “ανέβηκε” στο YouTube πριν σχεδόν ένα μήνα, στις 18 Ιουλίου και από τότε, όπως είναι φυσικό, έχει προκαλέσει σάλο! Τότε, σύμφωνα με τη Huffington Post, η φιγούρα και η… σκιά της εντοπίστηκαν στο φεγγάρι.

Ο χρήστης του YouTube, Wowforreeel, χρησιμοποίησε το Google Moon, μια εφαρμογή με φωτογραφίες από τη NASA, για να κάνει… έρευνα σχετικά με τη σκιά μυστήριο που εμφανίζεται να περπατά στην επιφάνεια της Σελήνης.

Φυσικά, η καζούρα δεν… άργησε να εμφανιστεί. Σε μια από αυτές, στο examiner.com, αναφέρεται ότι η φιγούρα στο φεγγάρι δεν είναι τίποτα άλλο από τον… Κολοσσό της Ρόδου (!), αφού μοιάζει μια άγαλμα ενός άνδρα, με γιγάντια πόδια ανοιχτά και πιθανώς εκατοντάδες μέτρα μακριά το ένα από το άλλο!

Όπως τονίζει, δεν είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται μια τέτοια… ανωμαλία. Το 1967 δορυφόρος κατέγραψε άλλη μια, η οποία ονομάστηκε The Shard. Μπορεί η ποιότητα εκείνης να μην μοιάζει σε τίποτα με την τωρινή, αλλά προκάλεσε πολλές εικασίες για το τι είδους τεράστιο αντικείμενο θα μπορούσε να προκαλέσει τόσο μεγάλη σκιά…

ΠΗΓΗ: Huffington Post

Pin It on Pinterest