Κολωνός: «Τις έβγαζα από τη δύσκολη θέση» υποστήριξε ο 33χρονος που σκότωνε γάτες

Σύμφωνα με μαρτυρίες, προτού συλληφθεί ο 33χρονος είχε σκοτώσει αρκετές γάτες στη γειτονιά.

Μπροστά σε ένα φρικτό θέαμα βρέθηκαν οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σπίτι που έμενε ο 33χρονος που συνελήφθη για κακοποίηση ζώων στον Κολωνό.

Ειδικότερα, στο παράπηγμα που έμενε ο άνδρας εντοπίστηκε ένα νεκροταφείο μικρών ζώων, καθώς ο 33χρονος κρατούσε τα κουφάρια από τα νεκρά ζώα που είχε ο ίδιος σκοτώσει.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι αστυνομικοί βρήκαν τουλάχιστον 5-6 νεκρά ζώα.

Σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση εκτιμούν ότι ο 33χρονος αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα, ενώ στις πρώτες του κουβέντες προς τους αστυνομικούς ο δράστης φέρεται να δήλωσε ότι προχώρησε στις πράξεις αυτές για να ανακουφίσει τα ζώα.

«Ο συγκεκριμένος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα. Δεν έχει συναίσθηση του τι κάνει. Τον έχουν δει να κακοποιεί γάτες και μετά να λέει πως “τις βγάζω από τη δύσκολη θέση να μην ζουν στο δρόμο”» ανέφερε ο άνθρωπος που εντόπισε τη δράση του 33χρονου και τον κατήγγειλε στην Ελληνική Αστυνομία, συμπληρώνοντας ότι στο παρελθόν είχαν βρεθεί νεκρές γάτες στην περιοχή και τελικά οι κάτοικοι ανακάλυψαν ότι τις είχε σκοτώσει αυτός.

«Μόλις τον είδα από την κάμερα, μαζί με άλλους κατοίκους της περιοχής βγήκαμε να τον ψάξουμε. Δεν βρήκαμε πουθενά το νεκρό γατί αλλά βρήκαμε το παράπηγμα που μένει. Εκεί μέσα είχε 5-6 κουφάρια από νεκρές γάτες. Σκελετούς και απανθρακωμένα ζώα», συμπλήρωσε ο μάρτυρας μιλώντας στο «Πρώτο Θέμα».

Συνελήφθη μετά από νέα κακοποίηση

Υπενθυμίζεται ότι η σύλληψη του 33χρονου έγινε το απόγευμα της Τετάρτης (8-2-2023) όταν εντοπίστηκε από 43χρονη να κακοποιεί μια γάτα. Συγκεκριμένα όπως κατήγγειλε η γυναίκα είδε τον 33χρονο να χτυπά με μια πέτρα τη γάτα και στη συνέχεια κινήθηκε απειλητικά εναντίον της κρατώντας πάλι μια πέτρα.

Η 43χρονη απομακρύνθηκε από το σημείο και πήγε άμεσα στο ΑΤ Κολωνού όπου υπέβαλε μήνυση κατά 33χρονου.

Η αστυνομία εντόπισε άμεσα τον δράστη και οδηγήθηκε στο ΑΤ και συνελήφθη. Μάλιστα διαπιστώθηκε ότι στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί και για άλλες παρόμοιες πράξεις κακοποίησης ζώων.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα και πήρες προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή. Η έρευνα για τη συμμετοχή τους σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις συνεχίζεται.

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ

Pin It on Pinterest

Share This