Η Μαριάννα Κολώνα υποψήφια στο πλευρό του Στράτου Καρίκη

Εμποιεῖ γρ ὁ καλς γων τὸ καλς πεσθαι. Ο καλός ηγέτης κάνει τους καλούς οπαδούς. Σε αυτούς τους τόσο γλυκείς στοχασμούς  του ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΥ ανήκει ο κ. ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΡΙΚΗΣ ,ως ηγέτης με τις δυο αρετές.

Έτσι ξεκινούμε μαζί τον αγώνα, χωρίς να αντιμετωπίζουμε αντιπαλότητες, εμφυλίους και εμπάθειες. Ανήκουμε στην παράταξη «Ροδίων Όραμα», όλοι οι συμπολίτες μας ένα σώμα, μία ανάσα, αγαπημένοι, ενωμένοι, αγκαλιασμένοι με μία φωνή. Κοντά μας, το εγώ γίνεται ΕΜΕΙΣ και όλοι μαζί οδηγούμεθα στο όραμα, όλοι μαζί να δώσουμε στη Ρόδο την παλιά της αίγλη και μία ξεχωριστή  θέση στο παγκόσμιο γίγνεσθαι, όπως άλλωστε της αξίζει.

 Δεν θα αφήσουμε τον συμπολίτη μας εκτεθειμένο απομεμακρυσμένο, εγκαταλελειμμένο,  ή ασθενή. Ξεκινούμε με αγάπη στην ευθύνη, συνεισφορά στον αγώνα, ζητάμε φίλους, συντρόφους και αδέλφια. Είμαστε όλοι πολεμιστές,ενας στρατός και μαχόμαστε. Μόνο έτσι θα οδηγηθούμε στην ολοκλήρωση του ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΡΟΔΙΩΝ.

 Δεν θέλουμε κουρασμένες, αρρωστημένες, γηρασμένες, άτολμες ιδέες. Μία Ρόδος, μία αγκαλιά. Μόνο έτσι θα φθάσουμε στην κορυφή της προσπάθειας και αυτό είναι το ΧΡΕΟΣ μας.

Για την παράταξη ΡΟΔΙΩΝ ΟΡΑΜΑ

ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΟΛΩΝΑ

Pin It on Pinterest