Περιοδεία του Μιχάλη Κόκκινου στη Λέρο – Καλεί τον κόσμο σε μια δημιουργική ανατροπή στο Νότιο Αιγάιο

Τα δεκάδες πράγματα που θα μπορούσαν να είχαν επιτευχθεί και δεν έχουν γίνει, για την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης και ανάπτυξης των κατοίκων των νησιών μας, διαπίστωσε για ακόμη μία φορά κατά την περιοδεία του χθες και προχθές στην Λέρο, ο υποψήφιος χωρικός Αντιπεριφερειάρχης με την παράταξη της «Νησιωτικής Ανατροπής» Μιχάλης Κόκκινος.

Συνοδευόμενος από στελέχη της παράταξης στη Λέρο, ο κ. Κόκκινος είχε συνάντηση με τον νυν δήμαρχο και εκ νέου υποψήφιο Μιχάλη Κόλια αλλά και τον επίσης υποψήφιο δήμαρχο Λέρου Μιχάλη Κοντραφούρη, τον Λιμενάρχη της περιοχής καθώς και τον διοικητή του νοσοκομείου.

Ο υποψήφιος  χωρικός Αντιπεριφερειάρχης επισκέφθηκε αρκετές περιοχές του νησιού και συνομίλησε με ξενοδόχους, καταστηματάρχες και επιχειρηματίες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αλλά και την νέα τουριστική περίοδο, καθώς επίσης και με κατοίκους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους. Ο Μιχάλης Κόκκινος ανέπτυξε τις απόψεις της «Νησιωτικής Ανατροπής» επί των θεμάτων αυτών και αναφέρθηκε στην στρατηγική που θα ακολουθηθεί την επόμενη μέρα.

Σήμερα ο υποψήφιος χωρικός Αντιπεριφερειάρχης  Μιχάλης Κόκκινος επιστρέφει στην Ρόδο όπου θα συνεχίσει τις περιοδείες του στην πόλη και στα χωριά.

Σας καλούμε όλες και όλους να ξεκινήσουμε μαζί μια δημιουργική ανατροπή στο Νότιο Αιγαίο.

Pin It on Pinterest