Σαρώνει στη Ρόδο και στα γύρω νησιά ο “Ρομπέν των Εργατών” Μιχάλης Κόκκινος

Ένα από τα πλέον αγαπητά και αξιόλογα πρόσωπα του εκλογικού σώματος είναι ο γνωστός σε όλους μας δικηγόρος Μιχάλης Κόκκινος . Ως άνθρωπος ξεχώρισε στην κοινωνία της Ρόδου για το ήθος του , την ευγένεια ,το χαμόγελο του . Στην επαγγελματική πορεία έγινε γνωστός παλεύοντας δίπλα στους εργαζόμενους προασπίζοντας τα συμφέροντα τους , κερδίζοντας πολλές δικαστικές αναμετρήσεις (εξ ου και ο τίτλος) .

Άνθρωπος που δεν τον ενδιαφέρει το πολιτικό κόστος, συγκρούστηκε όντας διοικητής του γενικού νοσοκομείου Ρόδου με την τότε κυβέρνηση και έφυγε από την “καρέκλα” για να υπερασπίσει τα αυτονόητα για την υγεία των Δωδεκανησίων και αυτό θα συνεχίσει να κάνει και στο μέλλον . Γιατί αυτές είναι οι αρχές του και το ήθος του που δεν του επιτρέπουν κάτι λιγότερο , δεν κάνει εκπτώσεις και αυτό το έχει αποδείξει περίτρανα η πορεία του .

Με αυτά τα γνωρίσματα, σήμερα διεκδικεί την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο πλευρό του Μπενέτου Σπύρου  για να αγωνιστεί και πάλι για νησιά μας από τη  θέση του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου που θα του λύνει τα χέρια να προσφέρει ακόμα περισσότερα.

Η αναγνωρισιμότητα του Μιχάλη Κόκκινου συμβαδίζει με τις αρετές που τον διακρίνουν και σήμερα , όπου περιοδεύει στα νησιά μας ο κόσμος τον υποδέχεται , όπως χρόνια τώρα κάνει και εκείνος , με ένα πλατύ χαμόγελο και μια ανοιχτή αγκαλιά .

 

Pin It on Pinterest