«Οι Ροδίτες που δίδαξαν στους υπόλοιπους Έλληνες το εμπόριο,…δεν ανέχονται άλλο να βλέπουν την περιουσία τους να ξεπουλιέται»

Την ημερίδα που πραγματοποιήθηκε για την ιδιωτικοποίηση του αεροδρομίου Ρόδου «ΔΙΑΓΟΡΑΣ», παρακολούθησε ο υποψήφιος χωρικός αντιπεριφερειάρχης της «Νησιωτικής Ανατροπής» Μιχάλης Κόκκινος.

Ο κ. Κόκκινος στην εισήγησή του διερωτήθηκε «αν υπάρχει κάποιος που μπορεί υπεύθυνα να κοστολογήσει τον Αερολιμένα της Ρόδου ως ακίνητο». Αναρωτήθηκε επίσης «αν μπορεί κάποιος υπεύθυνα να κοστολογήσει τον αντίστοιχο Αερολιμένα της Κω» και βέβαια «αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να συνυπολογίσει την προστιθέμενη αξία τους λόγω της γεωγραφικής τους θέσης».

Ο υποψήφιος χωρικός αντιπεριφερειάρχης επεσήμανε επίσης ότι, από την παιδική του ηλικία βλέπει μια προσπάθεια ξένων συμφερόντων να διεκδικούν την περιουσία του Ροδιακού λαού και τόνισε ότι ήρθε η στιγμή να σταματήσει αυτή η τακτική.

«Οι Ροδίτες που δίδαξαν στους υπόλοιπους Έλληνες το εμπόριο, όταν η Ελλάδα εξερχόταν από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, και κατόρθωσαν να ορθοποδήσουν μέσα σε ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες, δεν ανέχονται άλλο να βλέπουν την περιουσία τους να ξεπουλιέται».

Τέλος ο κ. Κόκκινος κάλεσε όλες και όλους να αγωνιστούν σε αυτή την προσπάθεια ώστε αυτός ο τόπος να γίνει καλύτερος απ’ αυτόν που μας άφησαν οι πατεράδες μας.

Pin It on Pinterest