Εκδήλωση με γλέντι της ΚΝΕ

Το Φεστιβάλ ΚΝΕ-ΟΔΗΓΗΤΗ συμπληρώνει φέτος 40 χρόνια απ’ όταν πρωτοξεκίνησε, εξακολουθώντας να δίνει έμπνευση, κουράγιο και δύναμη σ’ όσους δεν σκύβουν το κεφάλι και αντιστέκονται, σ’ όσους συνεχίζουν ν’ αγωνίζονται “για να φτιάξουμε έναν κόσμο στο μπόι των ονείρων και των ανθρώπων” (απολογία Ν. Μπελογιάννη).
Μέσα σ’ αυτά τα 40 χρόνια παλιοί και νέοι σύντροφοι και φίλοι, ανέδειξαν μέσα από πολύμορφες πολιτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις την πρωτοπόρα ανατρεπτική πρόταση του ΚΚΕ για την κοινωνία της πραγματικής ελευθερίας και των σύγχρονων δικαιωμάτων , το σοσιαλισμό.
Η Τομεακή Επιτροπή Ν. Δωδεκανήσου του ΚΚΕ και το Τομεακό Συμβούλιο της ΚΝΕ διοργανώνουν εκδήλωση με γλέντι που θα γίνει στις 25 Αυγούστου 2014 και ώρα 9:00 μ.μ. στο εστιατόριο-μπαρ «La Terrazza» (Αυστραλίας 12, Κόβα) και καλούν ιδιαίτερα όλους αυτούς τους φίλους και συναγωνιστές να συμμετέχουν , συνεχίζοντας με την εμπειρία τους να δυναμώνουν το μορφωτικό – πολιτιστικό ρεύμα ακόμα πιο αποφασιστικά στα μέλη και τους φίλους της ΚΝΕ, στους νέους και τις νέες των λαϊκών στρωμάτων.

Ρόδος 22/8/2014

Pin It on Pinterest