Κλοπές και άλλα περιστατικά στη Ρόδο απο το Αστυνομικό δελτίο

Σχηματισμός δικογραφίας για κλοπή στη Ρόδο      Στις 29-03-2014 καταγγέλθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου ότι απογευματινές ώρες της 28-03-2014 στην πόλη της Ρόδου άγνωστος δράστης μπήκε από παράθυρο σε ισόγεια κατοικία και αφαίρεσε ένα μικρό χρηματοκιβώτιο που περιείχε χρήματα και τιμαλφή. Διενεργείται έρευνα.
Σύλληψη (1) ημεδαπού για κλοπή στη Ρόδο Στις 30-03-2014 το πρωί συνελήφθη στην πόλη της Ρόδου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου ένας 49χρονος ημεδαπός ο όποιος λίγο νωρίτερα είχε αφαιρέσει από ημεδαπό πορτοφόλι που περιείχε χρήματα. Το κλεμμένο πορτοφόλι βρέθηκε στην κατοχή του δράστη και αποδόθηκε στον δικαιούχο.
Σύλληψη (1) ημεδαπού για ηχορύπανση στη Ρόδο    Στις 30-03-2014 πρώτες ώρες συνελήφθη στη Ρόδο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου ένας 43χρονος ημεδαπός γιατί λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος εκπέμποντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου διαταράσσοντας την κοινή ησυχία των περιοίκων.
Σύλληψη (2) ημεδαπών για οικοδομικές εργασίες στη Ρόδο  Στις 30-03-2014 το πρωί συνελήφθησαν στην περιοχή Κοσκινού Ρόδου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου δυο ημεδαποί ηλικίας 65 και 42  ετών γιατί πραγματοποιούσαν οικοδομικές εργασίες σε χώρο επιχείρησης υγειονομικού ενδιαφέροντος, ιδιοκτησίας του 65χρονου, χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής.

Pin It on Pinterest