Κλιμάκιο της πρεσβείας των ΗΠΑ στη Ρόδο για θέματα συντάξεων

Το Γραφείο των Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Αμερικανικής Πρεσβείας της Αθήνας στο πλαίσιο της καθιερωμένης πλέον ετήσιας ενημέρωσης συνταξιοδοτικών θεμάτων, σκοπεύει να επισκεφθεί το νησί της Ρόδου την 16η και 17η Οκτωβρίου 2018 με σκοπό την καλύτερη ενημέρωση των Ελληνοαμερικανών και των Ελλήνων μεταναστών στις Η.Π.Α., που τώρα κατοικούν στο νησί.

Η ενημέρωση θα αφορά τις τελευταίες εξελίξεις και εφαρμογές για τις Συντάξεις του Αμερικανικού ιδρύματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων, του επονομαζόμενου Social Security Administration.

Για τον σκοπό αυτό, κλιμάκιο της Αμερικανικής Πρεσβείας της Αθήνας, ειδικευμένο σε συνταξιοδοτικά θέματα θα βρίσκεται στη Ρόδο, πρόθυμο να λύσει οποιοδήποτε συνταξιοδοτικό πρόβλημα απασχολεί το κοινό.

Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την 16η και 17η Οκτωβρίου 2018 από τις 09.00 π.μ. έως τις 3.00 μ.μ. στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου της Ρόδου, στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη στο κέντρο της Ρόδου.

Για οποιαδήποτε πληροφορία καλέστε τον υπεύθυνο για θέματα Ελληνοαμερικανών της Ρόδου κ. Χρήστο Ζαβοριανό στο τηλέφωνο 6946797587 ή στο Γραφείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Αμερικανικής Πρεσβείας της Αθήνας στο τηλ. 210-7202426 καθημερινά από 9.30-11.30 εκτός Τετάρτης.