Θέμα χρόνου η ολοκλήρωση του κλειστού γυμναστηρίου Σύμης – Φωτογραφίες

Θέμα χρόνου είναι η ολοκλήρωση του κλειστού γυμναστηρίου Σύμης μετά από την στασιμότητα που είχε επέλθει τα τελευταία χρόνια.  Υπενθυμίζεται ότι ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ήταν περίπου 3.000.000 ευρώ από τα οποία, με το 1.100.000 ξεκίνησαν οι εργασίες και σταμάτησαν το 2007. Στη συνέχεια με παρέμβαση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, υπεγράφη από τον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Χατζηδάκη στις 4 Ιουνίου 2013 η συνέχιση του έργου του κλειστού γυμναστηρίουμε περίπου 1.500.000.

Εδώ και πέντε μήνες οι εργασίες συνεχίζονται και υπολογίζεται ότι σε δυο μήνες περίπου το κλειστό γυμναστήριο θα είναι έτοιμο στη διάθεση των κατοίκων. Θα περιλαμβάνει γήπεδα μπάσκετ, βόλλευ κλπ, αναψυκτήριο και αίθουσα με όργανα γυμναστικής.  Είναι ένα πολύ όμορφο κτήριο, επιβλητικό με μάρμαρο εξωτερικά. Οι αρμόδιοι ευελπιστουν να γίνουν τα εγκαίνια του γυμναστηρίου στις 8 Μαΐου, στην επέτειο της ημέρας ημέρα  παράδοσης της Δωδεκανήσου από τους Γερμανούς στους συμμάχους που γιορτάζεται στη Σύμη.

Σύντομα το κλειστό γυμναστήριο θα πληρεί όλες τις προϋποθέσεις και θα αποτελέσει ανάσα και κινητήριο δύναμη  για τον αθλητισμό στη Σύμη.

rodosreport.gr

 

Pin It on Pinterest