Κλείνει ουσιαστικά η σεζόν μεθαύριο για τη Ρόδο

Παρά τις ελπίδες για τράβηγμα της σεζόν μέχρι τις 14 Νοεμβρίου οι περισσότεροι μεγάλοι ξενοδοχειακοί όμιλοι του νησιού κατεβάζουν λουκέτο μεθαύριο 1η Νοεμβρίου.

Φυσικά η απόφαση για το κλείσιμο της σεζόν για τα μεγάλα ξενοδοχεία με ορισμένες εξαιρέσεις, είναι απόρροια της ζήτησης όπως αυτή διαμορφώνεται και μέσα απο τις τελευταίες εξελίξεις με τη πανδημία του Κορωνοιού να φέρνει Lockdown και στις μεγάλες αγορές του νησιού μας .

Σε πολλές τουριστικές περιοχές όπως το Φαληράκι τα μαγαζιά έχουν αρχίσει ήδη να κλείνουν το ένα μετά το άλλο σημαίνοντας και λήξη της σεζόν.

Η όποια παράταση πήρε φέτος σεζόν φαίνεται να είναι καθαρά λόγω συγκυριών και οχι στοχευμένων ενεργειών για την επιμήκυνση της τουριστικής χρονιάς .

Με την αυλαία να πέφτει ήρθε η ώρα οι επιχειρηματίες και οι εργαζόμενοι στον τουρισμό να δουν τι έμεινε τελικά στο ταμείο, σε μια τόσο προβληματική χρονιά για όλους…

Το σίγουρο ειναι πως θα πρέπει η πολιτεία να στηρίξει επιχειρήσεις και εργαζόμενους καθώς ο χειμώνας θα είναι πολύ δύσκολος.

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ

Pin It on Pinterest