«Κλείδωσαν» οι βροχές το Σαββατοκύριακο – Ποιες περιοχές θα έχουν καταιγίδες

Μέχρι και την Πέμπτη (3/11) θα κρατήσει το… καλοκαίρι, καθώς μετά ο καιρός αλλάζει και σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου οι έντονες βροχές και καταιγίδες έχουν «κλειδώσει» για το Σαββατοκύριακο σχεδόν σε ολόκληρη τη χώρα.

Στην πρόγνωση του καιρού στο δελτίο της ΕΡΤ, ο Σάκης Αρναούτογλου τόνισε ότι οι υψηλές θερμοκρασίες θα συνεχίστουν και τις επόμενες ημέρες, ωστόσο από την Παρασκευή και τα βορειοδυτικά θα ξεκινήσει ένα σύστημα βροχών να μπαίνει στην Ελλάδα.

Το Σάββατο (5/11) τα βορειοδυτικά, όπως και η Κέρκυρα φαίνεται να δέχεται ισχυρά φαινόμενα, με τους ανέμους να γυρίζουν στα πελάγη σε νοτιάδες, ωστόσο η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση λόγω των φαινομένων.

Όσο για την Κυριακή (6/11) σχεδόν όλη η χώρα θα δει βροχές και κατά τόπους καταιγίδες ανά διαστήματα, με τα πιο έντονα φαινόμενα να εντοπίζονται – σύμφωνα με την μέχρι τώρα πρόγνωση – στα νησιά του Ιονίου, αλλά και σε τμήματα της ανατολικής Μακεδονίας.

Στο «μπλε» των βροχών του χάρτη που παρουσίασε ο Σάκης Αρναούτογλου βρίσκεται και η Αττική. Παράλληλα, η θερμοκρασία θα σημειώσει νέα πτώση και η μέγιστες τιμές την Κυριακή δεν θα ξεπερνούν τους 18 με 19 βαθμούς στα ηπειρωτικά, επιστρέφοντας σε κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου

Pin It on Pinterest