Ρόδος: Ο φυσικοθεραπευτής ήταν κοινός κλέφτης!

Ένας 36χρονος χρήστης ναρκωτικών παρουσιάστηκε στην άτυχη γυναίκα ως ο φυσιοθεραπεφτής που περίμενε και την έκλεψε

Όχι μόνο δεν ανακούφισε από τους πόνους της την αλλοδαπή με τα κινητικά προβλήματα που του άνοιξε το σπίτι της στη Ρόδο ελπίζοντας ότι θα τη βοηθούσε, αλλά εκμεταλλεύτηκε την αδυναμία της και προσπάθησε να αρπάξει και τις οικονομίες της ένας χρήστης ναρκωτικών που εμφανιζόταν ως φυσικοθεραπευτής!

Την ώρα που υποτίθεται ότι έκανε φυσικοθεραπεία στην πονεμένη γυναίκα, εκείνη τον αντιλήφθηκε να βάζει «χέρι» στις οικονομίες της ύψους 2.500 ευρώ, ενώ άρπαξε και τα δυο κινητά της! Αμέσως έβαλε τις φωνές καλώντας σε βοήθεια και ο 36χρονος δράστης αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τα σχέδιά του και να τραπεί σε φυγή με άδεια χέρια.

Όμως, οι άνδρες της Ασφαλείας Ρόδου, του αστυνομικού τμήματος Αρχαγγέλου και του σταθμού Αφάντου τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν την επόμενη ημέρα. Πάνω του βρέθηκαν τα κλεμμένα κινητά μαζί με ένα ακόμη και μικροποσότητα ηρωίνης, αλλά και 155 ευρώ και μια κάρτα ανάληψης χρημάτων άλλου προσώπου που αναζητείται καθώς προφανώς είχε πέσει θύμα κλοπής. Ο φυσικοθεραπευτής «μαϊμού» οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου με κατηγορίες για κατοχή ναρκωτικών και διακεκριμένες κλοπές.

Πηγή : protothema.gr

Pin It on Pinterest

Shares
Share This