Κιβωτός του Κόσμου: «Είπαν πως αν ρίξω το παιδί θα με διώξουν και το έκαναν» λέει η κοπέλα που έκανε άμβλωση

Η 19χρονη που έκανε άμβλωση σε ηλικία 17 ετών ανέφερε ότι οι υπεύθυνοι της «Κιβωτού του Κόσμου» διαφωνούσαν με την απόφαση της και ότι την εκβίασαν πως εάν το έκανε θα την έδιωχναν από τη δομή, κάτι που έγινε.

Η νεαρή μίλησε δημόσια και δείχνοντας το πρόσωπο της στο Mega, τονίζοντας ότι δεν ήθελε να φέρει στο κόσμο ένα παιδί, που μπορεί να είχε την ίδια τύχη με εκείνη. «Μου έλεγαν πως εάν ρίξω το παιδί, μόλις γίνω 18 θα με διώξουν και αυτό έκαναν…το πάλεψα μόνη μου», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως αναφέρει της εξηγούσαν πως πρόκειται για “κακιά πράξη” και δεν το δέχονταν. « Μου έλεγαν “αυτό το παιδί δεν θα το κρατήσεις εσύ γιατί είσαι παιδί, θα στο πάρουμε όπως κάνουμε σε όλες τις οικογένειες και όταν είσαι υπεύθυνη θα μπορείς να το πάρεις πίσω”, εγώ όμως δεν ήθελα να γίνει όπως με εμένα», πρόσθεσε.

Έτσι, μιλώντας για την περίοδο που έμεινε έγκυος λέει πως ουσιαστικά η «Κιβωτός» της είχε ξεκαθαρίσει πως εάν αποφασίσει να κάνει την άμβλωση επιλέγει αυτόματα να προχωρήσει σε έναν δρόμο μόνη της. Ωστόσο, εκείνη επέμεινε στην απόφασή της και προκειμένου να προχωρήσει στην άμβλωση παρενέβη η Εισαγγελία καθώς δεν είχε ενηλικιωθεί ακόμη.

«Την ημέρα της ενηλικίωσής μου, όταν γύρισα στη δομή, έβγαλαν έξω τις βαλίτσες και μου είπαν “χρόνια πολλά, να φύγεις τώρα”» αναφέρει.

«Δεν θα πω ” να τους τιμωρήσει ο Θεός” ή “από τον Θεό θα το βρουν”, θα πω πως ο Θεός είναι μεγάλος και βλέπει και ό,τι είναι να κάνει, θα το κάνει», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: megatv

Pin It on Pinterest

Share This