Κινητοποιήσεις προγραμματίζουν οι ξενοδουπάλληλοι Ρόδου – Αδιαφορία της Ένωσης Ξενοδόχων για καλύτερες αποδοχές

Το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου ύστερα από την αδιαφορία που υπέδειξε η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου στην, από 14 Ιουλίου 2022, εξώδικη δήλωση που εστάλη με σκοπό την πρόσκληση σε διάλογο για την υπογραφή νέας Τοπικής Κλαδικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας (ΤΚΣΣΕ) Ξενοδοχοϋπαλλήλων Νήσου Ρόδου, σήμερα, ΚΣΣΕ Ξενοδοχοϋπαλλήλων Νήσου Ρόδου με αρ Π.Κ20 Ιουλίου, της έστειλε ξανά εξώδικο με το οποίο καταγγέλλετε η ήδη ισχύουσα Τ 7/04.05.2020 και προσκαλείτε η Διοίκηση της Ένωση Ξενοδόχων εκ νέου σε διάλογο.

Το Σωματείο θεωρεί επιτακτική ανάγκη την αύξηση των αποδοχών του κλάδου σε ποσοστό 20%, πράγμα το οποίο επισημαίνετε και στην εξώδικη δήλωση, τόσο λόγω συνθηκών εργασίας όσο και της γενικευμένης ακριβείας που έχει προκύψει. Από την πρώτη στιγμή το ΔΣ μας δήλωσε αποφασισμένο να δώσει σκληρή μάχη ακόμα και να προβεί σε κινητοποιήσεις για την επίτευξη του στόχου του. Μετά λοιπόν από την κραυγαλέα αδιαφορία της Ένωσης Ξενοδόχων, ο Πρόεδρος μας Σταμούλης Αθανάσιος έχει συγκαλέσει τα μέλη του ΔΣ σε έκτακτη συνεδρίαση, την Παρασκευή 22 Ιουλίου, με μοναδικό θέμα την οργάνωση απεργιακών και άλλων κινητοποιήσεων, εντός του Αυγούστου.

Καλούμε και παρακαλούμε όλους τους συναδέλφους ξενοδοχοϋπάλληλους να είναι σε εγρήγορση για την πραγματοποίηση κινητοποιήσεων ώστε να ασκηθεί πίεση για την υπογραφή νέας ΤΚΣΣΕ Ξενοδοχοϋπαλλήλων Νήσου Ρόδου με τις αυξήσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της εποχής. Οι συνάδελφοι θα ενημερωθούν λεπτομερώς για τις κινητοποιήσεις μετά το πέρας της προγραμματισμένης συνεδρίασης στις 22 Ιουλίου 2022.

Pin It on Pinterest

Share This