ΚΙΝΑΛ – Μεγάλη νίκη Ανδρουλάκη με πάνω από 68%

Μεγάλη νίκη σημείωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης συγκεντρώνοντας πάνω από το 68% με καταμετρημένο πάνω από το 90% των ψήφων, και γίνεται ο νέος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

Όπως ανακοίνωσε πριν από λίγα λεπτά η αρμόδια Επιτροπή Εκλογών (ΕΔΕΚΑΠ), με ενσωματωμένο το 90,50% των ψηφισάντων στο Β’ γύρο, ο Νίκος Ανδρουλάκης συγκεντρώνει το 68,06%, ενώ ο Γιώργος Παπανδρέου το 31,94%. 

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Κυριακή ο Νίκος Ανδρουλάκης έλαβε 98.431 ψήφους και ποσοστό 36,88%, με δεύτερο τον Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος συγκέντρωσε 74.093 ψήφους 27,97%.

Ενδεικτικό της επιτυχίας του Νίκου Ανδρουλάκη είναι τα μεγάλα ποσοστά που συγκεντρώνει σε μια σειρά περιοχές, συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής που βγαίνει πρώτος ενώ στον πρώτο γύρο ήταν τρίτος. Ενδεικτικά στη Χαλκιδική συγκέντρωσε 87,5%, στο Ρέθυμνο 83%, στα Γρεβενά 67%, στην Ξάνθη 70%, στην Αργολίδα 60%, στην Καστοριά 72%. Ενώ ακόμα και στην Αχαΐα ο Νίκος Ανδρουλάκης καταγράφει ποσοστό 54%.

Τα συγχαρητήρια μηνύματα

Οι συνεργάτες του Νίκου Ανδρουλάκη έστειλαν το πρώτο μήνυμα. Σε αυτό αναφέρουν:

Σύντροφοι, τα πρώτα αποτελέσματα δείχνουν μεγάλη νίκη!

Περιμένουμε τη δήλωση του Νίκου και κινούμαστε στο ίδιο μήκος κύματος και πάντα με ενωτικό ύφος.

Σας ευχαριστούμε όλους για τον αγώνα και τη στήριξη. Συνεχίζουμε όλοι #mazi

Όπως έγινε γνωστό ο Νίκος Ανδρουλάκης αναμένεται να φτάσει στη Χαριλάου Τρικούπη για τις πρώτες δηλώσεις, ενώ ο Γιώργος Παπανδρέου επικοινώνησε μαζί του και τον συνεχάρη για το αποτέλεσμα.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης στην τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γιώργο Παπανδρέου, του είπε «Σε ευχαριστώ Πρόεδρε. Σε χρειάζομαι για την επόμενη μέρα, για να μεγαλώσουμε την παράταξη».

Pin It on Pinterest

Share This