Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο οδικό δίκτυο της Ρόδου λόγω των αποκριάτικων εκδηλώσεων

Ανακοινώνεται ότι, λόγω διεξαγωγής πολιτιστικών εκδηλώσεων «Αποκριάτικο Καρναβάλι» που θα πραγματοποιηθουν την Κυριακή 02-03-2014 στη Δημοτική Ενότητα Πεταλούδων Ρόδου, θα ισχύσει απαγόρευση κυκλοφορίας κάθε οχήματος στο οδικό δίκτυο ως εξής:

Στην περιοχή του Παραδεισίου, από 12.00’  έως 19.00’ ώρες δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία των οχημάτων επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας και συγκεκριμένα στη συμβολή της με την περιφερειακή Αεροδρομίου, από την είσοδο έως και την έξοδο του Δημοτικού Διαμερίσματος Παραδεισίου.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της περιφερειακής οδού Αεροδρομίου.

Στην περιοχή της Κρεμαστής, από 12.00’ ώρα έως την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία των οχημάτων επί της Λεωφόρου Ελευθερίας και συγκεκριμένα από τον Ιερό Ναό της Κοίμησης Θεοτόκου έως τη γέφυρα Κρεμαστής.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της επαρχιακής οδού Κρεμαστής – Μαριτσών και τη συμβολή της προς τον Αερολιμένα Ρόδου.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, για την ομαλή – ασφαλή διεξαγωγή των εκδηλώσεων και την αποτροπή κυκλοφοριακών προβλημάτων, να συνεργάζονται με τους τροχονόμους που θα ρυθμίζουν την κυκλοφορία.

Pin It on Pinterest