Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Ρόδο λόγω διεξαγωγής αγώνα ποδηλασίας

Ανακοινώνεται ότι, λόγω διεξαγωγής διασυλλογικού αγώνα ποδηλασίας που θα γίνει το Σαββατοκύριακο 12 και 13-04-2014 στη Ρόδο, θα ισχύσει προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο οδικό δίκτυο του νησιού ως εξής:

Α) Το Σάββατο 12-04-2014 από ώρες 14,45΄ έως 18,00΄ στην πόλη της Ρόδου, θα εφαρμοστεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας σε όλο το μήκος της διαδρομής του αγώνα με σημείο αφετηρίας – τερματισμού επί της οδού 7ης Μαρτίου στη συμβολή της με την οδό Γαλλίας.

Η εν λόγω διαδρομή θα περιλαμβάνει τις οδούς: 7ης Μαρτίου, Γ. Παπανικολάου, Κω, Ακτή Καλύμνου, Λέρου, Ακτή Μιαούλη, Γ. Παπανικολάου και 7ης Μαρτίου.

Β) Την Κυριακή 13-04-2014 από ώρες 08,00΄ έως 14,00΄, θα διακόπτεται σταδιακά  η κυκλοφορία των οχημάτων κατά το μήκος της διαδρομής και ανάλογα με την εξέλιξη της πορείας του αγώνα.

Συγκεκριμένα, με σημείο αφετηρίας – τερματισμού επί της οδού 7ης Μαρτίου στη συμβολή της με την οδό Γαλλίας, οι διαγωνιζόμενοι θα ακολουθήσουν τη διαδρομή: 7ης Μαρτίου, Δημοκρατίας, Μ. Κωνσταντίνου, Ε.Ο. Ρόδου – Λίνδου, Ροδίνι, Φαληράκι, Αρχάγγελο, Πυλώνα, Γεννάδι, Βάτι, Απολακιά, Μονόλιθο, Σιάνα, Κρητηνία, Καλαβάρδα, Παραδείσι, Ιαλυσό, Κρητικά, Ψαροπούλα, Γ. Παπανικολάου και 7ης Μαρτίου.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και την αποτροπή κυκλοφοριακών προβλημάτων, να συνεργάζονται με τους τροχονόμους που θα ρυθμίζουν την κυκλοφορία.

Pin It on Pinterest