Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Ρόδο λόγω διεξαγωγής αγώνα ποδηλασίας

Ανακοινώνεται ότι, λόγω διεξαγωγής διασυλλογικού αγώνα ποδηλασίας που θα γίνει το Σαββατοκύριακο 12 και 13-04-2014 στη Ρόδο, θα ισχύσει προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο οδικό δίκτυο του νησιού ως εξής:

Α) Το Σάββατο 12-04-2014 από ώρες 14,45΄ έως 18,00΄ στην πόλη της Ρόδου, θα εφαρμοστεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας σε όλο το μήκος της διαδρομής του αγώνα με σημείο αφετηρίας – τερματισμού επί της οδού 7ης Μαρτίου στη συμβολή της με την οδό Γαλλίας.

Η εν λόγω διαδρομή θα περιλαμβάνει τις οδούς: 7ης Μαρτίου, Γ. Παπανικολάου, Κω, Ακτή Καλύμνου, Λέρου, Ακτή Μιαούλη, Γ. Παπανικολάου και 7ης Μαρτίου.

Β) Την Κυριακή 13-04-2014 από ώρες 08,00΄ έως 14,00΄, θα διακόπτεται σταδιακά  η κυκλοφορία των οχημάτων κατά το μήκος της διαδρομής και ανάλογα με την εξέλιξη της πορείας του αγώνα.

Συγκεκριμένα, με σημείο αφετηρίας – τερματισμού επί της οδού 7ης Μαρτίου στη συμβολή της με την οδό Γαλλίας, οι διαγωνιζόμενοι θα ακολουθήσουν τη διαδρομή: 7ης Μαρτίου, Δημοκρατίας, Μ. Κωνσταντίνου, Ε.Ο. Ρόδου – Λίνδου, Ροδίνι, Φαληράκι, Αρχάγγελο, Πυλώνα, Γεννάδι, Βάτι, Απολακιά, Μονόλιθο, Σιάνα, Κρητηνία, Καλαβάρδα, Παραδείσι, Ιαλυσό, Κρητικά, Ψαροπούλα, Γ. Παπανικολάου και 7ης Μαρτίου.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και την αποτροπή κυκλοφοριακών προβλημάτων, να συνεργάζονται με τους τροχονόμους που θα ρυθμίζουν την κυκλοφορία.