Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Ρόδο για τον εορτασμό της «66ής Επετείου Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου»

Ανακοινώνεται ότι λόγω πραγματοποίησης εκδηλώσεων-παρελάσεων κατά τον εορτασμό της 7ης Μαρτίου – «Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου», θα ισχύσουν οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη και το οδικό δίκτυο του νησιού της Ρόδου.

Ειδικότερα, την Παρασκευή 7 Μαρτίου:

Στην πόλη της Ρόδου, κατά το χρονικό διάστημα από 08.00’  έως 13,00’ ώρες δεν θα επιτρέπεται η στάθμευση των οχημάτων στην πλατεία Ελευθερίας και επί της οδού 7ης  Μαρτίου από την πλατεία Σύμης έως τη συμβολή της με την Γ. Παπανικολάου.

Επίσης, κατά το ίδιο χρονικό διάστημα δε θα επιτρέπεται η κυκλοφορία των οχημάτων στα τμήματα των ακόλουθων οδών:

o       Επί της 7ης Μαρτίου, από την πλατεία Σύμης έως τη συμβολή της με την Γ. Παπανικολάου
o       Επί της Γ. Παπανικολάου, από την Αμερικής έως τη συμβολή της με την 7ης Μαρτίου
o       Επί της πλατείας Ελευθερίας
o       Επί της Ιερού Λόχου, από την Αμερικής έως τη συμβολή της με την 7ης Μαρτίου
o       Επί της Αλ. Παπάγου, από την Γ. Αβέρωφ έως την συμβολή της με την Ιερού Λόχου
o       Επί της Εθελοντών Δωδεκανησίων, από την 25ης Μαρτίου έως τη συμβολή της με την Ιερού Λόχου

Στο Παραδείσι, κατά το χρονικό διάστημα από 09.30’ έως 12.00’ ώρες δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία των οχημάτων επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας και συγκεκριμένα στη συμβολή της με την περιφερειακή Αεροδρομίου, από την είσοδο έως και την έξοδο του Δημοτικού Διαμερίσματος Παραδεισίου.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της περιφερειακής οδού Αεροδρομίου.

Στην Κρεμαστή, κατά το χρονικό διάστημα από 10.00’ έως την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία των οχημάτων επί της Λεωφόρου Ελευθερίας και συγκεκριμένα από τον Ιερό Ναό της Κοίμησης Θεοτόκου έως τη γέφυρα Κρεμαστής.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της επαρχιακής οδού Κρεμαστής – Μαριτσών και τη συμβολή της προς τον Αερολιμένα Ρόδου.

Για την ανεμπόδιστη διεξαγωγή των εκδηλώσεων, τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας και την ασφαλέστερη κίνηση οχημάτων και πεζών, παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να ακολουθούν τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

Pin It on Pinterest