Κικίλιας: Συναισθανθείτε την κρισιμότητα των στιγμών και καθίστε σπίτι σας

Στο νοσοκομείο του Ρίου βρέθηκε την Κυριακή ο Βασίλης Κικίλιας, προκειμένου να εξετάσει τη λειτουργία του έπειτα από την έξαρση του κορονοϊού.

«Ήρθα να δω από κοντά τη μάχη που δίνουν αυτοί οι άνθρωποι», ανέφερε ο Υπουργός Υγείας για τον καθημερινό αγώνα που δίνει το ιατρικό προσωπικό και πρόσθεσε:

«Τους ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας. Και αν θέλετε κυρίες και κύριοι να βοηθήσετε αυτούς τους ανθρώπους στη μάχη που δίνουν, συναισθανθείτε την κρισιμότητα των στιγμών και καθίστε σπίτι σας. Προστατέψτε τον εαυτό σας, προστατέψτε τις ευπαθείς ομάδες, προστατέψτε τους γύρω σας, συγγενείς σας. Πρέπει να κάνουμε όλοι μαζί αυτή την προσπάθεια για να περάσουμε τη πολύ μεγάλη δυσκολία η οποία βρίσκεται στη χώρα με μια κρίση στη δημόσια υγεία που βλέπετε τι ανεπανόρθωτη ζημιά κάνει σε άλλες χώρες. Στηρίζουμε αυτούς τους ανθρώπους στην προσπάθεια που έχουν κάνει. Είναι εντυπωσιακό πως πάνω από 450 δείγματα έχουν βγει αρνητικά, αυτό σημαίνει ότι έχει γίνει πολύ καλή δουλειά για τον περιορισμό της νόσου. Η δυσκολία όμως είναι μπροστά. Στηρίχτε αυτούς τους ανθρώπους και μείνετε σπίτι σας!»