Υποψηφία με το Ποτάμι η Κική Τσακίρη

«Φίλοι μου δέχτηκα το κάλεσμα του Ποταμιού να συμμετέχω στη λίστα του για τις βουλευτικές εκλογές στα Δωδεκάνησα. Δεν πιστεύω σε εξαγγελίες και υποσχέσεις. 4 χρονιά διασωληνωμένη, ζω την αδιαφορία του κράτους στο πετσί μου, όπως λίγο πολύ το 10% των Ελλήνων που έτυχε να είναι ανήμποροι.

Οχι ότι το Ποτάμι και το κάθε κόμμα έχει το μαγικό ραβδί. Πιστεύω όμως, όπως η ιστορία απέδειξε, ότι κανένα κόμμα δεν πρέπει να έχει αυτοδυναμία και να λεηλατεί ασύστολα τις τσέπες και τις ψυχές μας, και να αναρωτιόμαστε αν κάναμε καλά που φέραμε παιδιά στον κόσμο. Ένας τόπος πάει μπροστά όταν οι άνθρωποι συνεργάζονται για έναν κοινό σκοπό που εξυπηρετεί την κοινωνία πρώτα.

Ο δικός μου σκοπός είναι να συνεργαστώ ακόμα και με τον διάολο (μακιαβελίζω λίγο) για να πετύχω το αυτονόητο, να έχω νοσηλεία στο σπίτι μου και να μπορούν τα παιδιά μου να εργάζονται στον τόπο τους, σένα φυσικό περιβάλλον που δεν θά είναι βορά στην πλεονεξία του κέρδους και της αγοράς.
Θέλω να κάνω έναν αξιοπρεπή αγώνα. Δεν έχω φακελάκια για να ψαρέψω ψήφους ούτε πόδια να τρέχω στα καφενεία στα χωριά.

Δέχομαι προτάσεις για μια εναλλακτική εκλογική εκστρατεία για τις επόμενες δύο εβδομάδες, επειδή η τρέλα μου δεν πάει στα βουνά, αλλά στο ποτάμι.

 www.potami.gr
Καθολική (Κική) Τσακίρη
υποψήφια βουλευτής Δωδ/σου»

Pin It on Pinterest