Κυκλοφόρησε το Ημερολόγιο της Κικής Τσακίρη 2016 “Τα γιατροσόφια των προγόνων μας”

Κυκλοφόρησε το ημερολόγιο της Κικής Τσακίρη “Τα γιατροσόφια των προγόνων μας”.

Όσοι θέλουν να το αγοράσουν (8 Ευρώ) μπορούν να το βρουν στην πόλη της Ρόδου στο Εμπορικό κέντρο Cairo Palace στον 1ο όροφο από την Φράνσις (τηλ:2241024600) και από το μεταφραστικό γραφείο Polyglot Καναδά 42 & Βενετοκλέων γωνία (Τηλ.:2241025409).

Μπορείτε να το αποκτήσετε και ταχυδρομικά πληρώνοντας 8 Ευρώ και τα έξοδα αποστολής.

Η Κική Τσακίρη θα ήθελε να ευχαριστήσει για ακόμη μία φορά τον Νίκο Χατζηκαλημέρη (Τυπογραφείο Ιαλυσός Ρόδου 2241094975) που δίνει την πολύτιμη βοήθεια του κάθε χρόνο.

Ένα χρήσιμο δώρο με ανεκτίμητη αξία για την Κική Τσακίρη, για άτομα που πιστεύουν ότι η Φύση υπηρετεί καλύτερα την υγεία μας.
TSAKIRI KIKI

[Η Κική Τσακίρη είναι θύμα της Νόσου ALS ή του Κινητικού Νευρώνα (Πλάγια Μυοατροφική Σκλήρυνση). Η Νόσος του ALS είναι μια προοδευτική νευροεκφυλιστκή ασθένεια που επιτίθεται στους κινητικούς νευρώνες στον εγκέφαλο και στο νωτιαίο μυελό. Η Κική είναι μητέρα τριών παιδιών, της Αναστασίας, της Σεβαστιανής και του Σταύρου και ζει στην Αρχίπολη της Ρόδου. Ο θάνατος των κινητικών νευρώνων που έχει υποστεί, καθιστά αδύνατο για τον εγκέφαλο της να ελέγξει τους μύες ή να στείλει μηνύματα. Είναι οικονομολόγος, με σπουδές στην Φρανκφούρτη, εξειδικευμένη στα θέματα του Κοινωνικού Ταμείου της Ε.Ε.

Το μόνο που μπορεί να κουνήσει η Κική Τσακίρη είναι τα μάτια της.  Έχει ανάγκη φροντίδας όλο το 24ωρο. Καθισμένη σε αναπηρικό καροτσάκι που είναι συνδεδεμένο με ένα μηχάνημα προηγμένης τεχνολογίας που παρακολουθεί την κίνηση του ματιού και με ένα πληκτρολόγιο έχει τη δυνατότητα να γράφει και να σερφάρει στο διαδίκτυο].

Πηγή : http://allaksogolies.gr

Pin It on Pinterest

Share This