Κατήγγειλαν την προκλητική συμπεριφορά της Πολεοδομίας του Δήμου Ροδίων για το θέμα υπερυψηλής τάσης του υποσταθμού της ΔΕΗ Α.Ε. στον Άγιο Νικόλαο

Η Διαπαραταξιακή επιτροπή του Δήμου Ροδίων εκπροσωπούμενη από τους κ. Χατζη Χατζηευθυμίου, κ. Υψηλάντη Γεώργιο,και κ. Καρίκη Ευστράτιο, με τον Γραμματέα του ΔΣΡ και Αντιπρόεδρο του ΤΕΕ Δωδ/νησου κ. Γιαννικουρή Αντώνη και τον σύμβουλο της Τοπικής Κοινότητας Ρόδου κ. Σπυροπουλο Σπύρο, έκαναν σήμερα 21-92017 παράσταση στην Αστυνομική Διεύθυνση και στον Εισαγγελέα Ρόδου .

Κατήγγειλαν την προκλητική συμπεριφορά της Πολεοδομίας του Δήμου Ροδίων και όχι μόνο , για το θέμα υπερυψηλής τάσης του υποσταθμού της ΔΕΗ Α.Ε. στον Άγιο Νικόλαο .

Απαίτησαν να τηρηθούν τα νόμιμα και να γίνει ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ. Μετά την απόφαση του ΣΥΠΟΘΑ και αφού εκκρεμούν και προηγούμενα σήματα διακοπής εργασιών ΟΦΕΙΛΟΥΝ να διακόψουν ΑΜΕΣΑ τις εργασίες .

Αντί αυτού ΣΠΕΥΔΟΥΝ με ενισχυμένα συνεργεία να τελειώσουν τις εργασίες για να βρεθούμε προ τετελεσμένων γεγονότων. Τόνισαν δε ότι η πολεοδομία είναι ενημερωμένη από την Δευτερα 18-9-2017 και για…ευνόητους λόγους… κωλυσιεργεί..

Επίσης την Δευτέρα ενημερώθηκαν εγγράφως και από τον ΑΠΟΠΕΣ και το ΑΤ Ρόδου και η Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Οι όποιοι εμπλεκόμενοι για αυτή την εξέλιξη φέρουν ΕΥΘΥΝΕΣ!

Pin It on Pinterest

Share This