Εξαιρετικά υψηλή βαθμολογία της Κατερίνας Μισθού στις Πανελλήνιες , μαθήτριας του “Ροδίων Παιδεία”

Σύμφωνα με τις βαθμολογίες των πανελλήνιων εξετάσεων που ανακοινώθηκαν τη Δευτέρα 1 Ιουλίου, η μαθήτρια των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» Κατερίνα Μισθού, συγκέντρωσε  μια εξαιρετικά υψηλή βαθμολογία, που ίσως τη φέρνει ακόμη και στην 1η θέση σε πανελλήνιο επίπεδο. Ειδικότερα, συγκέντρωσε 19.848 μόρια στο 5ο  επιστημονικό πεδίο και 19.827 μόρια στο 2ο και 4ο επιστημονικό πεδίο.

Η Κατερίνα Μισθού φοίτησε στα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» από την Α’ Γυμνασίου και αρίστευε σε κάθε τάξη. Η ίδια δήλωσε για την επιτυχία της τα ακόλουθα:

«Η φετινή χρονιά ήταν κοπιαστική. Όμως, με τη βοήθεια των καθηγητών και των γονιών μου, τη συνεχή προσπάθεια και τον σωστό προγραμματισμό κατάφερα να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις. Αυτό που συνέβαλε στην επίτευξη του βαθμού μου πιστεύω πως ήταν η συστηματική μελέτη όχι μόνο κατά τη διάρκεια της τελευταίας χρονιάς αλλά σε όλα τα έτη του Λυκείου. Παρά τις δυσκολίες, η διαδικασία των πανελληνίων εξετάσεων με βοήθησε να ωριμάσω, να οργανωθώ και να αποκτήσω πολύτιμες εμπειρίες. Κατά τη γνώμη μου, αυτό που χρειάζεται τελικά για την επιτυχία είναι υπομονή και επιμονή καθώς και πίστη στις δυνατότητες του καθενός. Νιώθω ιδιαίτερη λοιπόν χαρά, που οι κόποι μου ανταμείφθηκαν.»

Η Διεύθυνση των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ», συγχαίρει θερμά την Κατερίνα Μισθού για την εξαιρετική επιτυχία της και της εύχεται καλές ακαδημαϊκές σπουδές. Επίσης, συγχαίρει όλους τους μαθητές που έλαβαν μέρος στις πανελλήνιες εξετάσεις για την προσπάθεια που κατέβαλλαν και τους εύχεται να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This