Καταγραφή δημόσιων χώρων, σίτισης, ψυχαγωγίας προσβάσιμων σε άτομα με αναπηρία

Στην κοινή προσπάθεια που καταβάλουμε ώστε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου να γίνει πόλος έλξης τουριστών, η Κοιν.Σ.Επ. «ΑΣΚΛΗΠΕΙΑΔΕΣ» προχώρα στην καταγραφή

  • των χώρων σίτισης και ψυχαγωγίας

  • των ξενοδοχείων

  • των δημόσιων κτηρίων

  • των χώρων πολιτισμού

  • των ακτών και των οργανωμένων  παραλιών

που θα γίνει με την συμπλήρωση ενός επιστημονικού τεκμηριωμένου ερωτηματολόγιου το οποίο βασίζετε στους διεθνής κανόνες προσβασιμότητας και του κανονισμού του Ο.Η.Ε. από ειδικά εκπαιδευμένη ομάδα, η οποία έχει αναλάβει, για όλη την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον εντοπισμό και την καταγραφή.

Τα αποτελέσματα της καταγραφής, η οποία γίνετε με την συνεργασία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, θα αναρτώνται σταδιακά στο διαδίκτυο από αρχές Απριλίου 2014 και συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα www.pwdservices.gr, της οποίας ο σχεδιασμός πληροί τα διεθνή πρότυπα προσβασιμότητας W3C css, W3C WAI-AAA WCAG1.0, W3C XHTML 1.0 για να έχουν  πρόσβαση όλα τα άτομα με οποιανδήποτε αναπηρία (τυφλοί μερικώς βλέποντες, παραπληγικοί κλπ).

Ελάτε σε επαφή μαζί μας σε περίπτωση που διαθέτετε δωμάτια ή τουαλέτες για άτομα με αναπηρία, για να έρθουμε να το καταγράψουμε και να σας συμπεριλάβουμε στην ιστοσελίδα μας, η οποία διαμέσου της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες θα ενημερωθούν όλες οι αναπηρικές οργανώσεις σε όλο τον κόσμο.

ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΛΩΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ

ΑΥΤΗ Η ΚΟΙΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

             Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΖΗΔΙΑΝΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

Pin It on Pinterest