Καταγγελία για παιδόφιλο σε παραλία της Ρόδου

Την καταγγελία ενός τουρίστα που έγινε την περασμένη Δευτέρα εξετάζουν με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και προσοχή οι αστυνομικές αρχές της Ρόδου.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας 46χρονος Ιρλανδός που έκανε διακοπές στο «νησί των Ιπποτών» κατήγγειλε στο αστυνομικό τμήμα Αρχάγγελου ότι «ένας άνδρας ηλικίας περίπου 50 ετών, ύψους 1,85 και με γκρι μαλλιά την παραμονή του Δεκαπενταύγουστου βιντεοσκοπούσε με το κινητό του τηλέφωνο ανήλικα κορίτσια στην παραλία Τσαμπίκα». Ο 46χρονος υποστήριξε ότι ο άγνωστος προχωρούσε δήθεν αδιάφορα ανάμεσα στις ξαπλώστρες και τις ομπρέλες της παραλίας και κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο την ανήλικη κόρη του η οποία εκείνη την στιγμή ήταν χωρίς μαγιό. Στη συνέχεια, το ίδιο άτομο κατέγραψε ένα ακόμα ανήλικο κορίτσι το οποίο καθόταν γυμνό μαζί με τους γονείς του. Τέλος, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, ο 50χρονος φέρεται κάποια στιγμή να έστρεψε το τηλέφωνο του και προς ένα τρίτο κορίτσι, ηλικίας 7 έως 8 ετών, που ήταν σε μια ντουζιέρα της παραλίας. Μάλιστα, ο ανήσυχος πατέρας φωτογράφισε τον άγνωστο και παρέδωσε στην αστυνομία φωτογραφίες του ο οποίος σε κάποιες από αυτές απεικονίζεται να κρατά στα χέρια του ένα κινητό τηλέφωνο.

Το zougla.gr εξασφάλισε τις φωτογραφίες που έχουν σταλεί σε όλες τις αστυνομικές υπηρεσίες της χώρας καθώς ο γκριζομάλλης άνδρας αναζητείται.

Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει αν η καταγγελία του Ιρλανδού τουρίστα ευσταθεί καθώς ο υψηλόσωμος άνδρας με το κινητό τηλέφωνο δεν έχει εντοπιστεί, μέχρι σήμερα, στο κοσμοπολίτικο νησί. Οι αστυνομικοί, όταν εντοπιστεί, θα εξετάσουν το κινητό του τηλέφωνο ενώ ακόμα και αν έχουν διαγραφεί οι φωτογραφίες, θα γίνει προσπάθεια να ανασυρθούν ώστε να διαπιστωθεί αν υπάρχει παράβαση του νόμου περί πορνογραφίας ανηλίκων.

Zougla