Στο ακριτικό Καστελόριζο Μπενέτος Σπύρου και Μιχάλης Κόκκινος

Στο Καστελόριζο περιόδευσε χθες ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου με την «Νησιωτική Ανατροπή» Μπενέτος Σπύρου, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Μιχάλη Κόκκινο και στελέχη της παράταξης.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο νησί, ο επικεφαλής της «Νησιωτικής Ανατροπής» συναντήθηκε με τον εκτελών χρέη δημάρχου Νίκο Ασβέστη αλλά και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγίστης.

Επίσης ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Μπενέτος Σπύρου συναντήθηκε με κατοίκους και επιχειρηματίες του Καστελόριζου με τους οποίους αντάλλαξε απόψεις και ανέλυσε το πρόγραμμα της  «Νησιωτικής Ανατροπής» για την ανάπτυξη των μικρών νησιών της Δωδεκανήσου.

Άλλωστε ως δήμαρχος και ο ίδιος μικρού νησιού για αρκετά χρόνια, είναι άριστος γνώστης των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν κάτοικοι αλλά και φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, των λύσεων που μπορούν να δοθούν και των δυνατοτήτων που υπάρχουν για την υλοποίησή τους.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Μπενέτος Σπύρου, εξέφρασε την πεποίθηση ότι τα νησιά μας μπορούν να οδηγηθούν στην ανάπτυξη όπως τους αρμόζει και κάλεσε όλους να συστρατευθούν μαζί του για μία δημιουργική Ανατροπή στο Νότιο Αιγαίο.

Pin It on Pinterest