«Δέσμευσή μας η ισόρροπη ανάπτυξη-Τα χωριά δεν πρέπει να βιώνουν την εγκατάλειψη»

 

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΡΙΚΗ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ

«Δέσμευσή μας η ισόρροπη ανάπτυξη-Τα χωριά δεν πρέπει να βιώνουν την εγκατάλειψη»

Συνεχίζονται οι επαφές του υποψήφιου δημάρχου Ρόδου, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΡΟΔΙΩΝ ΟΡΑΜΑ», Στράτου Καρίκη με τους πολίτες.

Την Τετάρτη ο κ. Καρίκης μαζί με μεγάλη ομάδα συνεργατών του, περιόδευσε στη Θολό και στο Παραδείσι. Κατά την επίσκεψή του στα χωριά, ο υποψήφιος δήμαρχος διαπίστωσε την αγανάκτηση του κόσμου για το γεγονός ότι δεν δίνονται λύσεις σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν, τα οποία εστιάζονται στον τομέα της καθημερινότητας, ενώ ευδιάκριτο είναι και το αίσθημα εγκατάλειψης των πολιτών από τον «κεντρογενή» δήμο της Ρόδου.

Ο κ. Καρίκης δήλωσε ότι ο δήμος της Ρόδου δεν ξεκινάει και δεν τελειώνει στην πόλη. «Αποτελεί για εμάς δέσμευση η ισόρροπη ανάπτυξη σε κάθε γωνιά του νησιού. Σηκώνουμε τα μανίκια και δεσμευόμαστε να είμαστε κοντά σε κάθε πολίτη για την ικανοποίηση των αιτημάτων και των αναγκών τους. Τα χωριά δεν πρέπει να βιώνουν την εγκατάλειψη. Δεσμευόμαστε ότι ο Δήμος της Ρόδου θα έχει πρόσωπο και θα είναι προσιτός για κάθε πολίτη του νησιού», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος δήμαρχος.

Την Πρωτομαγιά ο κ. Στράτος Καρίκης περιόδευσε στη Φιλέρημο, στα Μαριτσά, στην Παστίδα, στον Άγιο Σουλά, στη Σάλακο και στην Κάμειρο Σκάλα όπου έγινε δεκτός με ενθουσιασμό. Ο κ. Καρίκης άκουσε με προσοχή όλα τα αιτήματα και τους προβληματισμούς που του κατατέθηκαν για τα ζητήματα του νησιού που πρέπει να διευθετηθούν και είπε ότι η παράταξη «ΡΟΔΙΩΝ ΟΡΑΜΑ», μετά από διαβούλευση με τους πολίτες, έχει καταρτίσει ένα πλήρες πρόγραμμα, το οποίο θα ξεκινήσει να εφαρμόζεται ήδη από την επομένη των εκλογών.

 

Pin It on Pinterest