Θερμή υποδοχή του υποψήφιου Δημάρχου Στράτου Καρίκη στις Καλυθιές και στο Φαληράκι

Δεκτός με ενθουσιασμό έγινε το βράδυ της Κυριακής από τους κατοίκους των Καλυθιών ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου και επικεφαλής της παράταξης «ΡΟΔΙΩΝ ΟΡΑΜΑ», Στράτος Καρίκης.

Ο κ. Καρίκης περιόδευσε στο χωριό μαζί με ομάδα 40 και πλέον υποψήφιων συμβούλων και συνομίλησε σε πολύ θετικό κλίμα με τους κατοίκους  και τους επιχειρηματίες για τις ανάγκες και τα προβλήματα που υπάρχουν σε όλους τους τομείς. Ο υποψήφιος δήμαρχος ανέλυσε τις βασικές αρχές του προγράμματος της παράταξης «ΡΟΔΙΩΝ ΟΡΑΜΑ» για την αναβάθμιση του βιοτικού επιπέδου όλων των πολιτών και τους στόχους για την ισόρροπη ανάπτυξη του νησιού. Τόνισε δε ότι αυτή η επαφή με τους πολίτες δεν περιορίζεται στην προεκλογική περίοδο, αλλά θα συνεχισθεί και την επομένη των εκλογών με στόχο τον άμεσο εντοπισμό των προβλημάτων στις κατά τόπους περιοχές και την επίλυσή τους.

Μετά τις Καλυθιές, ο κ. Καρίκης και οι υποψήφιοι σύμβουλοι επισκέφθηκαν το Φαληράκι, όπου επικράτησε το ίδιο ενθουσιώδες κλίμα.  Τα ζητήματα που τέθηκαν στον κ. Καρίκη στο Φαληράκι από τους επιχειρηματίες είχαν να κάνουν κυρίως με τον τουρισμό και την ανάπτυξη της περιοχής. Ο κ. Καρίκης δεσμεύθηκε ότι η λύση των προβλημάτων θα έλθει μέσα από τη συνεργασία της νέας Δημοτικής Αρχής, της παράταξης «ΡΟΔΙΩΝ ΟΡΑΜΑ» και των ιδίων.

Pin It on Pinterest