Στη Λίνδο και σε χωριά της Νότιας Ρόδου πέρασε τις άγιες μέρες του Πάσχα ο υποψήφιος Δήμαρχος Στράτος Καρίκης

Στη δημοτική ενότητα Λινδίων και Νότιας Ρόδου πέρασε τις άγιες μέρες του Πάσχα ο υποψήφιος δήμαρχος, Στράτος Καρίκης. Το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής ο κ. Καρίκης με συνεργάτες του παραβρέθηκαν στην περιφορά του Επιταφίου στη Λίνδο. Το Μεγάλο Σάββατο ο υποψήφιος δήμαρχος και μέλη της παράταξης “ΡΟΔΙΩΝ ΟΡΑΜΑ” παρακολούθησαν την τελετή της Ανάστασης στο χωριό Πυλώνας.

Ο κ. Καρίκης αντάλλαξε Αναστάσιμες ευχές με τους πολίτες και τόνισε για μία ακόμη φορά ότι πρέπει επιτέλους το νησί μας να αντιμετωπισθεί με τη δέουσα προσοχή, για να αναβαθμισθεί το επίπεδο ζωής προς όφελος κάθε πολίτη, να διασφαλισθεί ένα ικανοποιητικό επίπεδο αυτονομίας για τις τοπικές και δημοτικές κοινότητες με στόχο την άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας και όχι μόνο. Ανέφερε επίσης ότι θα πρέπει να αναδειχθούν τα ήθη και έθιμα κάθε χωριού, τα οποία συνθέτουν την ιδιαίτερη πολιτισμική εικόνα του νησιού μας.

Τη Δευτέρα του Πάσχα ο κ. Καρίκης περιόδευσε στην Ψίνθο, τον Έμπωνα και τη Σάλακο.

Διαπιστώθηκαν παράπονα για τα τέλη άρδευσης και ύδρευσης

Κατά τις επαφές που είχε ο κ. Καρίκης στα χωριά της Νότιας Ρόδου και Λίνδου, διαπίστωσε ότι υπάρχουν σοβαρά παράπονα για τις χρεώσεις τελών άρδευσης και ύδρευσης. Το γεγονός αυτό, όπως επισημαίνει ο υποψήφιος δήμαρχος, δημιουργεί ευθύνες σε όλους για την επανεξέταση και μείωση των τιμολογίων χρέωσης της ΔΕΥΑΡ. «Θα πρέπει να εφαρμοσθεί ένα δίκαιο σύστημα χρεώσεων των τελών άρδευσης και ύδρευσης για όλους τους πολίτες του νησιού. Αποτελεί μεγάλη ευθύνη για όλους η εξέταση του εν λόγω ζητήματος», είπε ο κ. Καρίκης.

Pin It on Pinterest