Σ. Καρίκης: «Αισθάνομαι μεγάλη τιμή και ικανοποίηση για την εντυπωσιακή ανταπόκριση στο κάλεσμά μας»

Την ικανοποίησή του εκφράζει ο υποψήφιος Δήμαρχος Ρόδου, Στράτος Καρίκης για την μεγάλη ανταπόκριση των Ροδιτών στην πρόσκλησή του, στην πρώτη δημόσια συγκέντρωση της παράταξης «Ροδίων Όραμα», που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 31 Μαρτίου στην αίθουσα «Γεώργιος Καραγιάννης» του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου.

 

 

Στην εκδήλωση ο κ. Καρίκης παρουσίασε τους βασικούς άξονες του προγράμματός του, το οποίο χαρακτηρίσθηκε ρεαλιστικό και καινοτόμο. Ανέλυσε μεταξύ άλλων τις θέσεις του για το νέο μοντέλο διοίκησης του Δήμου Ρόδου, για την και την αναζωογόνηση των χωριών ώστε να αποκτήσουν την αυτονομία τους, να μπορούν να επιλύουν άμεσα τα προβλήματα που παρουσιάζονται και να μην αισθάνονται οι κάτοικοι ότι βρίσκονται στο περιθώριο. Παρουσίασε επίσης τους στόχους του για την ενίσχυση του τουρισμού, την προώθηση των εναλλακτικών του μορφών, την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και επιχειρηματικότητας, τη στήριξη των αδυνάτων συμπολιτών μας και την ενίσχυση των δομών Υγείας προς όφελος όλων των κατοίκων του νησιού.

 

Ο υποψήφιος δήμαρχος, Στράτος Καρίκης, σε δήλωσή του επισημαίνει την αθρόα προσέλευση των πολιτών της Ρόδου και διακεκριμένων συμπολιτών μας και την ανταπόκριση που υπήρχε στις θέσεις του: «Αισθάνομαι μεγάλη τιμή και ικανοποίηση για την εντυπωσιακή ανταπόκριση των πολιτών της Ρόδου στο κάλεσμά μας για την παρουσίαση των αρχών και των θέσεως της παράταξής μας.

Με αίσθημα ευθύνης θα συνεχίσουμε όλοι μαζί τον αγώνα για να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας, για να δημιουργήσουμε μία καλύτερη Ρόδο για εμάς και τα παιδιά μας. Δεν υποσχόμαστε και δεν περιμένουμε ότι όλα θα είναι εύκολα. Υποσχόμαστε όμως εργατικότητα, μαχητικότητα και δυναμισμό. Αυτό το τρίπτυχο αποτελεί μία πολύ καλή βάση στο δρόμο προς την επιτυχία, την επιτυχία προς όφελος όλων μας», αναφέρει ο κ. Στράτος Καρίκης.

 

 

 

Στράτος Καρίκης

 

Υποψήφιος Δήμαρχος Ρόδου

 

Pin It on Pinterest