Για αντιδημοκρατικές διαδικασίες και παλαιοκομματισμό καταγγέλλει τον δήμαρχο ο Στράτος Καρίκης

«Ρόδος-Δύναμη Πολιτών» ονομάζεται η παράταξη του σημερινού δημάρχου κ. Φώτη Χατζηδιάκου και απέδειξε πρώτα ο ίδιος τη δύναμή του, ώστε αντιδημοκρατικά και πρωτόγνωρα για τον τόπο μας να μην επιτρέψει στη μεγάλη πλειοψηφία του Ροδιακού λαού και στην παράταξή μας, την εκπροσώπηση μας σε μια σειρά από σημαντικά νομικά πρόσωπα του δήμου μας. Ενδεικτικά αναφέρουμε την Πρόνοια, τη ΔΕΥΑΡ, τον ΠΡΟΤΟΥΡ.
Και για να κατανοήσει ο Ροδίτης και η Ροδίτισσα η σημερινή δημοτική αρχή την εκλογή των μελών της μειοψηφίας με τη μαζική ψήφο της, στήριξε και προτίμησε την παρουσία σε αυτά τα νομικά πρόσωπα του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου κ. Παπουρά και όχι των προτεινομένων από εμάς.
Δεν αποτελούν έκπληξη για εμάς αυτά. Δεν ήθελαν την παρουσία μας, φοβούνται τον έλεγχο, θέλουν να κυβερνήσουν απολυταρχικά, χωρίς ίχνος δημοκρατίας. Θέλουν μόνο τις απόψεις που τους συμφέρουν. Εισάγουν μετά από πολύ καιρό και πάλι τον παλαιοκομματισμό, στην αυτοδιοικητική ζωή του νησιού μας.
Το αποκορύφωμα συνέβη στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Νοτίας Δωδεκανήσου όπου εκεί δεν δέχθηκε καμία εκπροσώπηση του συνόλου της μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου. Το 61% του Ροδιακού λαού εκεί δεν εκπροσωπείται καθόλου. Γιατί;;;
Τον αφήνουμε στην κρίση τουρ λαού, είναι η χειρότερη τιμωρία. Η στάση του είναι τιμητική για εμάς. Αποτελούμε την εγγύηση για το παρόν και το μέλλον της Ρόδου, την εγγύηση για την αποκατάσταση κάθε εκτροπής στο δήμο.
Τι θα πουν τώρα αυτοί οι οποίοι δημόσια διαφημίζουν τη δημοκρατική ευαισθησία του σημερινού δημάρχου; Ας προβληματιστούν και αυτοί. Άραγε γιατί ο προηγούμενος δήμαρχος είχε στήριξε έμπρακτα την παρουσία της μειοψηφίας σε όλα τα όργανα και πρώτα από όλα στο Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου; Η κρίση του Ροδιακού λαού θα είναι σκληρή και δίκαιη.

Από την παράταξη ΡΟΔΙΩΝ ΟΡΑΜΑ

Pin It on Pinterest