Στράτος Καρίκης : Την άλλη Κυριακή είμασθε νικητές

“Την άλλη Κυριακή είμασθε νικητές.

Η Ροδίτισσα και ο Ροδίτης θέλει το νέο. Το εκφράζουμε εμείς. Θέλει το ηθικό, το καθαρό. Θέλει το νησί να γίνει όμορφο με ιδιαίτερη αισθητική, όπως το αγάπησε. Θέλει να γίνουν πράξη ξανά οι φωτογραφίες της Ρόδου μας των προηγουμένων δεκαετιών. Τους κατοίκους και τους επισκέπτες του χαρούμενους και πρεσβευτές του νησιού μας.
Θέλει την υλοποίηση του προγράμματός μας.
Με τους συμπολίτες μας των παρατάξεων με επικεφαλής τον Χατζή Χατζηευθυμίου, τον Γιώργο Υψηλάντη, τον Τάκη Πότσο βαδίσαμε και βαδίζουμε τον ίδιο καθαρό δρόμο. Έχουμε τα ίδια όνειρα, εκφράζουμε όλοι μαζί τη νέα προοπτική για τη Ρόδο μας.

Η παράταξη του κ. Χατζηδιάκου και στην προεκλογική περίοδο εξέφρασε το παλιό, διάλεξε το δρόμο του παλαιοκομματισμού και των διαχωριστικών γραμμών. Αποτελείται από στελέχη που καταδίκασαν τη Ρόδο μας σε μαρασμό, χωρίς αισθητική, χωρίς όραμα για το νησί μας, από επαγγελματίες πολιτικούς με μόνο στόχο τη δική τους πολιτική επιβίωση. Στο ίδιο «μαύρο» μέλλον θέλουν να καταδικάσουν και αύριο το νησί μας.
Είμαστε σίγουροι ότι οι Ροδίτισσες και οι Ροδίτες θα τους δώσουν την απάντηση που τους αξίζει, βάζοντας αυτούς και όσα πρεσβεύουν στο περιθώριο.

Θέλουμε μέσα από την καρδιά μας να ευχαριστήσουμε όσους μας εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους και όσους χωρίς υστεροβουλία και σκέψεις για την επόμενη μέρα αγωνίσθηκαν και συνεχίζουν να αγωνίζονται, προσφέροντας μας την αμέριστη συμπαράστασή τους. Την 25η Μαΐου ψηφίζουμε το μέλλον των παιδιών μας, το μέλλον του νησιού μας, το μέλλον που όλοι αξίζει να ονειρευόμαστε.
Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου”.

Στράτος Καρίκης,
Υποψήφιος Δήμαρχος Ρόδου

Pin It on Pinterest