Σ.Καρίκης “Συγχαίρουμε τον Φώτη Χατζηδιάκο, το νέο Δήμαρχο Ρόδου για την επιτυχία τη δική του και της παράταξής του”

Συγχαίρουμε τον Φώτη Χατζηδιάκο, το νέο Δήμαρχο Ρόδου για την επιτυχία τη δική του και της παράταξής του. Του ευχόμαστε χωρίς ίχνος πικρίας κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει και δεσμευόμαστε ότι θα ασκήσουμε γόνιμη και εποικοδομητική αντιπολίτευση για το συμφέρον και το καλό της Ρόδου μας.

Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους πολίτες της Ρόδου που έκριναν θετικά την παράταξή και το πρόγραμμά μας και μας τίμησαν με την ψήφο τους. Ευχαριστώ και όλους όσοι δεν μας ψήφισαν, γιατί με τη συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία δήλωσαν παρόντες στην πιο μεγάλη απόφαση για το νησί μας.

Ιδιαίτερα ευχαριστώ τους συνεργάτες μου οι οποίοι με μοναδικό γνώμονα την προσπάθειά να ανατείλει μία μέρα διαφορετική για το νησί μας, στήριξαν με συνέπεια, ήθος και αυταπάρνηση την πορεία μας.

Η παράταξη «ΡΟΔΙΩΝ ΟΡΑΜΑ» είναι και θα μείνει ζωντανή και ενεργή να στηρίξει τη μεγάλη ανάγκη για την ανατροπή της καθοδικής πορείας του νησιού μας.

Κρίνεται περισσότερο από ποτέ απαραίτητο, με την ενεργή συμμετοχή μας στο Δημοτικό Συμβούλιο να γίνουν πράξη οι δεσμεύσεις του προγράμματός μας για την πρόοδο του τόπου μας.

Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους συμπολίτες μας από άλλες παρατάξεις, οι οποίοι υπερβαίνοντας διαχωριστικές γραμμές και κόμματα και πιστεύοντας στην ειλικρίνεια του προγράμματός μας, μας τίμησαν με την ψήφο τους στον Β’ γύρο των δημοτικών εκλογών.
Από σήμερα, τηρώντας απαρέγκλιτα την υπόσχεσή μας, θέτουμε τον εαυτό μας στην διάθεση του Ροδιακού λαού από τη θέση που μας έταξε στο Δημοτικό Συμβούλιο, δεσμευόμενοι να διαθέσουμε όλες μας τις δυνάμεις για την επιτυχία και την ευημερία του νησιού μας.

Με τιμή,
Στράτος Καρίκης

Pin It on Pinterest

Share This