Καμπουράκης : “Αν ο κ. Χατζηδιάκος δίπλα στην ταμπέλα του ανεπαρκούς, θέλει να βάλει και αυτή του αλαζόνα, κακό του κεφαλιού του”

“Από τον συνδυασμό “Με δύναμη για τη Ρόδο” εξεδώθη η ακόλουθη ανακοίνωση:

Ο απερχόμενος Δήμαρχος κ. Χατζηδάκος είχε την ευκαιρία στη φιέστα του απολογισμού του, να εξηγήσει για ποιο λόγο η πορεία της Ρόδου τα χρόνια της θητείας του είναι πτωτική και για ποιο λόγο τα χρόνια προβλήματα του νησιού μας δεν έχουν λυθεί. Να απολογηθεί στους πολίτες για το γεγονός ότι δεν έχει καν προχωρήσει η επίλυση βασικών προβλημάτων, όπως η ύδρευση, η ηλεκτροδότηση, το οδικό δίκτυο, το κυκλοφοριακό, η στάθμευση, η εξυπηρέτηση των πολιτών. Να δώσει απαντήσεις για το γεγονός ότι το επίπεδο του τουρισμού μας πέφτει και η Ρόδος χάνει τη λάμψη που κάποτε είχε. 

Αντ’ αυτού επέλεξε, στην αυτάρεσκη και αποκομμένη από την πραγματικότητα ομιλία του, να προσθέσει μια αλαζονική ανταπάντηση, στην κριτική που του ασκήσαμε. 

Αν ο κ. Χατζηδιάκος δίπλα στην ταμπέλα του ανεπαρκούς, θέλει να βάλει και αυτή του αλαζόνα, κακό του κεφαλιού του. Η Ρόδος θα προχωρήσει μπροστά”.

Pin It on Pinterest

Share This