Μπες κι εσύ στην καμπάνια «We Discover Greece» και δείξε σε όλο τον κόσμο τη «δική σου Ελλάδα»!

Κάνε κλικ στο «ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ» και έλα να δημιουργήσουμε μαζί το μεγαλύτερο και πιο ενθουσιώδες κοινό που θα υποστηρίξει και θα διαδώσει τον ελληνικό τουρισμό μέσω του discovergreece.com.

Σήμερα, όλοι οι Έλληνες συμμετέχουμε και στηρίζουμε το site που δημιούργησε η Marketing Greece για την προβολή και προώθηση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος. Με 60 videos, πάνω από 2.000 φωτογραφίες και 200.000 λέξεις περιεχομένου, το discovergreece.com προβάλει με συναρπαστικό τρόπο την ανανεωμένη εικόνα της Ελλάδας και μετατρέπει την επιλογή ενός από τους 110 προορισμούς και την οργάνωση του ταξιδιού σε μια πραγματικά μοναδική ψηφιακή εμπειρία για κάθε επισκέπτη.Γίνε κι εσύ υποστηρικτής του project We Discover Greece και μπορεί να είσαι ένας από τους τυχερούς που θα κερδίσουν ένα ταξίδι κάθε εβδομάδα σε ελληνικούς προορισμούς!

Η καμπάνια θα «τρέξει» εκτός από την Ελλάδα, στη Γερμανία, τη Ρωσία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να μοιραστούν τις δικές τους εμπειρίες από την Ελλάδα, να κερδίσουν ταξίδια και να γνωρίσουν την ανεξερεύνητη πλευρά της χώρας μας μέσω του discovergreece.com.

Κάντε like στη σελίδα του Discover Greece στο Face Book https://www.facebook.com/DiscoverGreececom και ανακαλύψτε υπέροχες ιδέες για αποδράσεις!

Δείτε το video της καμπάνιας…Η καμπάνια

Η καμπάνια καλεί τους Έλληνες να μοιραστούν με το παγκόσμιο κοινό τις δικές τους εμπειρίες, δημιουργώντας original περιεχόμενο, το οποίο στη συνέχεια διοχετεύεται με έναν ολιστικό τρόπο στα κοινά του εξωτερικού μέσω ειδικά διαμορφωμένου microsite, dedicated καναλιών social media, αλλά και μέσω στοχευμένων ενεργειών επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων που σχεδιάζει και υλοποιεί η Marketing Greece στην Ελλάδα, τη Γερμανία, την Αγγλία και τη Ρωσία.

Η Marketing Greece Α.Ε. (www.marketinggreece.com) είναι εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, ιδρύθηκε το 2013. Αποστολή της είναι η αποτελεσματική προβολή του ελληνικού τουριστικού προϊόντος. Η Marketing Greece σχεδιάζει και την αναπτύσσει ένα διεθνώς ανταγωνιστικό ελληνικού χαρτοφυλακίου τουριστικών προϊόντων.

Pin It on Pinterest