Κάλυμνος: Η φωτογραφία που αποκαλύπτει την άγρια δολοφονία του φοιτητή

Έχουν περάσει πέντε μήνες και ακόμα η οικογένεια του Νίκου Χατζηπαύλου δεν γνωρίζει πως χάθηκε ο φοιτητής.

Η μητέρα του υποστηρίζει ότι υπάρχει αποτύπωμα από ρόδα αυτοκινήτου στην πλάτη του άτυχου φοιτητή και δείχνει ότι ο γιος της δολοφονήθηκε. Το στοιχείο αυτό είχε αποκαλύψει το δελτίο του Star, με τη γυναίκα να ισχυρίζεται ότι είναι αποτυπωμένο και σε φωτογραφία.

Σήμερα η εφημερίδα Star παρουσιάζει δύο φωτογραφίες.

Ένα ακόμα στοιχείο που ενισχύει σενάριο της εγκληματικής ενέργειας είναι ότι η σορός του 21χρονου έχει μώλωπες και κανένα κάταγμα το οποίο και θα δικαιολογούσε την πτώση από το βράχο στην Κάλυμνο.

«Τα χέρια του είναι κατακάθαρα, δηλαδή εκτός από το σημάδι που φαίνεται να είναι από σχοινί και έχει μόνο μώλωπες. Αν είχε πέσει από το βράχο θα έπρεπε να είναι κομμάτια», αναφέρει η μητέρα του.

Το τρίτο στοιχείο που είχε αποκαλύψει το Star δείχνει ότι ο Νικόλας Χατζηπαύλου έχει ένα περιμετρικό σημάδι στον καρπό του δεξί χεριού του. Σημάδι, που όπως υποστηρίζουν οι συγγενείς του, δεν είχε πριν από το θάνατό του.

Οι δικοί του άνθρωποι αποκλείουν το σημάδι να είχε γίνει από τα κομποσχοίνια που φορούσε, καθώς ήταν εξαιρετικά χαλαρά και στα δύο του χέρια, όπως δείχνει και η φωτογραφία που τραβήχτηκε πριν από το θάνατό του.

Η οικογένεια έχει πειστεί ότι ο άτυχος φοιτητής δολοφονήθηκε και μάλιστα με άγριο τρόπο.