Κάλπες και γοητεία: Οι ωραιότερες υποψήφιες των εκλογών [εικόνες]

Είναι νέες, όμορφες, δυναμικές και διεκδικούν την ψήφο του ανδρικού πληθυσμού -και όχι μόνο- κερδίζοντας κολακευτικά σχόλια για τις πολιτικές τους θέσεις, αλλά και για την εξωτερική τους εμφάνιση. 
Ολες τους έχουν διαγράψει τη δική τους επαγγελματική πορεία σε διαφορετικούς τομείς, έχοντας στο βιογραφικό τους από τηλεοπτικά διαφημιστικά σποτ μέχρι συγγραφή βιβλίου που πραγματεύεται τον έρωτα μεταξύ γυναικών.
Η Κατερίνα Μονογυιού θα είναι υποψήφια με την Νέα Δημοκρατία στο νομό Κυκλάδων. Από τις πιο γοητευτικές παρουσίες στο νησί της Μυκόνου, εντυπωσιάζει με την επικοινωνιακή της άνεση και την βαθιά γνώση των προβλημάτων και του τρόπου επίλυσής τους, σε ολόκληρες τις Κυκλάδες.
Αν την προτιμούμε από τον “μνημονιακό” υπουργό Εργασίας και συνυποψήφιό της στην ίδια εκλογικής περιφέρεια Γ.Βρούτση; Σαφώς και ναι! Η Κατερίνα είναι και καλό παιδί…
Η Κατερίνα Καλαγκμπόρ (κάτω), η οποία γράφει βιβλίο για τη σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχτεί από γυναίκες και δηλώνει “έτοιμη να κάνει σεξ με γυναίκα”, είναι υποψήφια με τη Ν.Δ. στη Β’ Αθήνας
Η Καλαγκμπόρ, έγινε γνωστή όταν διεγράφη από τους Ανεξάρτητους Ελληνες και απομακρύνθηκε από τη θέση της εκπροσώπου Τύπου της Νεολαίας του κόμματος επειδή κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της με μαγιό από διακοπές της στη Μύκονο.

Είναι υποψήφια βουλευτής με τη Ν.Δ. στη Β’ Αθήνας.

Οπως δηλώνει δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση από γυναίκες την περίοδο που εργαζόταν σε spa κάνοντας αισθησιακό μασάζ αποκλειστικά σε πελάτισσες. «Το 2009, όταν γύρισα από την Ισπανία, αναζητούσα δουλειά. Είδα μία αγγελία η οποία έγραφε “spa μόνο για γυναίκες” κι έτσι πήγα στο συγκεκριμένο κέντρο, το οποίο βρισκόταν στη Γλυφάδα, όπου γνωρίστηκα με την υπεύθυνη. Αν και ήταν παντρεμένη με παιδί, ήταν ομοφυλόφιλη και προσπάθησε να με προσεγγίσει κάνοντάς μου διάφορες ερωτήσεις, όπως ποια είναι η άποψή μου για τις γυναίκες που αγαπούν άλλες γυναίκες κ.ά.». 
Αν και η Κατερίνα απέκρουσε, όπως λέει, το ερωτικό ενδιαφέρον της ιδιοκτήτριας της επιχείρησης, τελικά πήρε τη δουλειά. Αυτή, όμως, δεν θα ήταν η τελευταία φορά που η νεαρή κοπέλα με το μελαψό χρώμα και τα εξωτικά χαρακτηριστικά θα δεχόταν σεξουαλική παρενόχληση από άτομο του ιδίου φύλου. «Μια πελάτισσα μου ζήτησε να της κάνω λίγο πιο αισθησιακό μασάζ, λέγοντάς μου “μη με φοβάσαι, είμαι φίλη της υπεύθυνης”. 
Είχε βγάλει όλα τα ρούχα της και ήθελε να την τρίψω στο στήθος και χαμηλά ανάμεσα στα πόδια. Προσπάθησα να κρατήσω την ψυχραιμία μου. Την έτριψα εκεί που ήθελε, αισθησιακά όμως, δεν ήταν σεξουαλική πράξη”, δηλώνει η υποψήφια της Ν.Δ., η οποία αν και άργησε, τελικά κατάλαβε ότι το συγκεκριμένο κέντρο ομορφιάς δεν προσέφερε μόνο μασάζ και πίλινγκ, αλλά και hardcore υπηρεσίες (πάλι καλά που το κατάλαβε…)
«Στην αρχή δεν ήξερα ότι το μασάζ θα είχε και ερωτικό περιεχόμενο. Το κατάλαβα στη διάρκεια όταν άλλες κοπέλες που δούλευαν εκεί μου είπαν ότι προσέφεραν ερωτικές υπηρεσίες. Πάντως πέρασα καλά, δούλεψα έναν χρόνο και έβγαλα και καλά λεφτά», δηλώνει η ίδια, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι οι μόνες υπηρεσίες που προσέφερε ήταν το αισθησιακό μασάζ, για το οποίο ήταν περιζήτητη. Τώρα ο Α.Σαμαράς την ενέκρινε για βουλευτη της ΝΔ
Μάλιστα εκείνη την περίοδο κατέγραφε τις εμπειρίες της στο προσωπικό της ημερολόγιο και σύντομα θα τις δημοσιοποιήσει μέσα από ένα βιβλίο που ετοιμάζει και το οποίο πραγματεύεται τον έρωτα μεταξύ γυναικών.
Η Ιωάννα Σαλαμάνου (κάτω), το κορίτσι που γνώρισε στον δρόμο ο Γιώργος Παπανδρέου, είναι υποψήφια με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών στη Β’ Αθήνας.
Η Ιωάννα Σαλαμάνου έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από τηλεοπτικά διαφημιστικά σποτ μεγάλων εταιρειών και ειδικότερα από τη διαφημιστική καμπάνια της ΦΑΓΕ για το γιαούρτι TOTAL, στην οποία εμφανιζόταν σε ιδιαίτερα αισθησιακές πόζες.
Και δεν ήταν η μοναδική εταιρεία που την επέλεξε, αφού ακολούθησε και η Hyundai Ελλάς, αλλά και άλλες εταιρείες που εμπιστεύτηκαν τα προϊόντα τους στην εμφάνιση και τις υποκριτικές ικανότητές της.
Tο τηλεφώνημα για συνεργασία δεν άργησε να έρθει από πλευράς του κ. Παπανδρέου και από τις αρχές του 2010 η Ιωάννα Σαλαμάνου δούλεψε στο γραφείο του ως σύμβουλος σε θέματα περιβάλλοντος. «Πριν από την πρόσληψή μου είχαμε επαφή μέσω αλληλογραφίας όπου του έγραφα τους προβληματισμούς μου σχετικά με θέματα που αφορούσαν τη χώρα. Και νομίζω ότι όσο εργάστηκα στο γραφείο του κατάφερα να συμβάλω σε διάφορα ζητήματα που σχετίζονταν με την ποιότητα τροφίμων αλλά και με την κακοποίηση των ζώων, καθώς, πρέπει να σας πω, υπήρξα και μέλος της Greenpeace. Εκεί έμεινα μέχρι το 2011 όπου άλλαξε η ηγεσία», συμπληρώνει.
Την πρόταση που της έκανε ο κ. Παπανδρέου τη θεωρεί τιμητική και όπως αναφέρει «για μένα ήταν έκπληξη και την αποδέχτηκα με χαρά». Η Ιωάννα Σαλαμάνου εργάστηκε σε πολλές ιδιωτικές εταιρείες και σήμερα παραδίδει σεμινάρια σχετικά με την υγιεινή διατροφή.

Η Θεοδώρα Καλογεράκου είναι γυμνάστρια και κατεβαίνει υποψήφια βουλευτής με τη Ν.Δ. στην Αργολίδα
Κατάγεται από το Ναύπλιο, είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ με δύο μεταπτυχιακούς τίτλους ενώ τώρα εκπονεί και το διδακτορικό της στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Εχει μετεκπαιδευτεί σε προγράμματα αποκατάστασης και διατροφής ασθενών με χρόνιες παθήσεις αλλά και σε γηριατρικούς ασθενείς στη Στοκχόλμη καθώς και σε ερευνητικά προγράμματα του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου και του «Ωνάσειου». Κατεβαίνει στην κεντρική πολιτική σκηνή για πρώτη φορά ενώ της είχε γίνει πρόταση και το 2012, κάτι που αρνήθηκε γιατί δεν ένιωθε έτοιμη.
Σύμφωνα με τη Θεοδώρα Καλογεράκου, η Αργολίδα έχει τεράστιες προοπτικές ανάπτυξης, μοναδικά ιστορικά και πολιτιστικά μνημεία, φυσικές ομορφιές, τουριστικές υποδομές και εύφορη γη. «Πρώτα απ’ όλα έχει εύκολη πρόσβαση από την Αθήνα και υποδομές για υποδοχή θαλάσσιου τουρισμού. Γύρω από αυτούς τους άξονες μπορούν να φτιαχτούν καταπληκτικές αναπτυξιακές δράσεις που θα συνδυάζουν τουρισμό, πολιτισμό και ζητήματα διατροφής και προώθησης τοπικών προϊόντων», τονίζει.
Η Ελένη-Κωνσταντίνα Σουλάνη που παίζει στα δάχτυλα τα social media είναι δικηγόρος και κατεβαίνει υποψήφια με τη Χρυσή Αυγή στη Β’ Αθήνας
Η νεαρή δικηγόρος είναι οργανωμένο μέλος της Χρυσής Αυγής τα τελευταία δύο χρόνια και δεν είναι η πρώτη φορά που ασχολείται με την πολιτική. Στις περιφερειακές εκλογές του 2014 ήταν υποψήφια με το ψηφοδέλτιο του Ηλία Παναγιώταρου στην Περιφέρεια Αττικής όπου πήρε 2.200 ψήφους. «Κατεβαίνω με τη Χρυσή Αυγή γιατί είναι ένα πατριωτικό και το μόνο ειλικρινές κόμμα. Δεν είμαστε  πολιτικοί απατεώνες. Θέλουμε μια Ελλάδα ελεύθερη και ανεξάρτητη χωρίς δεσμεύσεις σε ξένους τοκογλύφους και μακριά από μνημόνια», λέει διεκδικώντας την ψήφο κυρίως των συνομηλίκων της, στους οποίους απευθύνεται είτε τετ α τετ είτε μέσω Διαδικτύου.
Για τους χαρακτηρισμούς «ακροδεξιοί», «νεοναζί» κ.ά., δηλώνει ότι δεν την αντιπροσωπεύουν και πως η ίδια είναι εθνικίστρια. Ζει και δικηγορεί στην Αθήνα όπου ασχολείται κυρίως με αστικές υποθέσεις, ενώ κατά καιρούς αρθρογραφεί και στα έντυπα της Χρυσής Αυγής, μια και σπούδασε και δημοσιογραφία. Τον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με τα social media, που τα παίζει στα δάχτυλα, ακούει μουσική ή φροντίζει τα αγαπημένα της σκυλιά και άλογα.
Παράλληλα το  τελευταίο διάστημα έχει στρέψει το ενδιαφέρον της σε λύσεις που μπορεί να δώσει στη χώρα η αειφόρος ανάπτυξη, «με σεβασμό πάντα στο περιβάλλον» όπως τονίζει με νόημα.

 

Pin It on Pinterest