Εργασίες κλαδέματος και καλλωπισμού παρτεριών σε γειτονιές της πόλης της Ρόδου

Με εντατικό ρυθμό συνεχίζει η υπηρεσία πρασίνου του Δήμου Ρόδου να υλοποιεί το πρόγραμμα της για την βελτίωση του αστικού πρασίνου και τον καλλωπισμό των παρτεριών της πόλης μας.
H υπηρεσία σχεδιάζει και προγραμματίζει κάθε φορά σε εβδομαδιαία βάση τις παρεμβάσεις σε συγκεκριμένες περιοχές της πόλης, λαμβάνοντας υπόψη και τα αιτήματα των πολιτών όπως καταγράφονται.
Το τελευταίο δεκαήμερο υλοποιήθηκαν εργασίες κλαδέματος και καλλωπισμού των παρτεριών επί των οδών Κωνσταντινίδη, Ν. Μαυρή, Δενδρινού, Βολονάκη, Μεγ. Κωσταντίνου, Παπανδρέου, Καλαμάτας, Κωνσταντινουπόλεως, 7ης Μαρτίου, κ.α. Επειδή όμως κατά την εκτέλεση εργασιών συχνά παρουσιάζονται προβλήματα με τα διερχόμενα αυτοκίνητα, η υπηρεσία πρασίνου θα προβαίνει σε μικρής διάρκειας, αποκλεισμό των οδών για λόγους ασφάλειας των διερχομένων και των εργαζομένων. Την κατανόηση των πολιτών ζητά ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Στέφανος Κυριαζής, καθώς και τη συμμόρφωση των οδηγών όταν βρίσκουν ενημερωτικά σημειώματα για επικείμενες εργασίες κλαδέματος και την έγκαιρη απομάκρυνση των οχημάτων τους. Είναι συχνό φαινόμενο να μένουν μεμονωμένα ακλάδευτα δέντρα σε οδούς, μετά το πέρας των εργασιών της υπηρεσίας πρασίνου, εξαιτίας των σταθμευμένων αυτοκινήτων.
«Το επόμενο διάστημα θα επιχειρήσουμε στις οδούς : Κοδριγκτώνος, Παλαιολόγου, Ευαγόρα, Σοφούλη, Μιχ. Πετρίδη και συνεχίζουμε και σε άλλες γειτονιές της πόλης. Προσπαθούμε να ανταποκριθούμε στα αιτήματα των συμπολιτών μας, αλλά ζητούμε και την βοήθεια τους, κυρίως με την έγκαιρη απομάκρυνση των οχημάτων τους. Είμαστε διαθέσιμοι για παρατηρήσεις και υποδείξεις αναγκαίων εργασιών στα τηλέφωνα 2241030903 και 2241022345, όπου τα αιτήματα καταγράφονται και συμπεριλαμβάνονται στον προγραμματισμό της υπηρεσίας» δήλωσε ο αρμόδιος για θέματα πρασίνου του Δήμου Ρόδου εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Στέφανος Κυριαζής

Pin It on Pinterest

Share This