Τις Καλυθιές, το Φαληράκι και την Ψίνθο, επισκέφθηκε o υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Υψηλάντης

Τις Καλυθιές, το Φαληράκι και την Ψίνθο, επισκέφθηκε   το  απόγευμα της Τρίτης  ο υποψήφιος Δήμαρχος Ρόδου Γιώργος Υψηλάντης. Με τους υποψήφιους συμβούλους της περιοχής και άλλα στελέχη του συνδυασμού του «ΡΟΔΟΣ ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ», περιόδευσε τα στέκια και τα σοκάκια των  οικισμών, συνομίλησε με τους κατοίκους και τους επιχειρηματίες της περιοχής  και διαπίστωσε από πρώτο χέρι τα σοβαρά ζητήματα που αντιμετωπίζουν.

Οι δημότες εξέφρασαν τα παράπονα τους για την ουσιαστική απουσία του Δήμου στις προσπάθειες τους για την επίλυση των προβλημάτων  και στις καθυστερήσεις των έργων που εξαγγέλλονται.  Από την πλευρά του ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Υψηλάντης δεσμεύτηκε ότι θα στηρίξει τις ενέργειες των τοπικών κοινωνιών για την ορθολογική ανάπτυξη της περιοχής με σεβασμό στο περιβάλλον και τον άνθρωπο.

Σειρά εκδηλώσεων πραγματοποίησαν στη Ρόδο, η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα σε συνεργασία με το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, το EuropeDirect Νοτίου Αιγαίου της ΑΝ.ΔΩ Α.Ε, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Pin It on Pinterest