Τα «ΚΑΛΑΘΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ» στην Πόλη της Ρόδου

Τα «ΚΑΛΑΘΙΑ ΑΓΑΠΗΣ» στην Πόλη της Ρόδου είναι μια πρωτοβουλία του ΕΣΑΚΕ με σκοπό να βοηθήσει άπορους συμπολίτες μας και παράλληλα να παρακινήσει τους χιλιάδες φιλάθλους του μπάσκετ σε μια συμβολική αλλά σημαντική κοινωνική δράση. Το μπάσκετ έχει τη δύναμη να επικοινωνεί στους φίλους του μηνύματα που δίνουν χαρά και ανακούφιση στους πιο αδύναμους συμπολίτες μας.

Για να παρουσιάσει τη δράση, ήλθε στη Ρόδο ο γενικός διευθυντής του ΕΣΑΚΕ, κ. Γιώργος Κονδύλης και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο κ. Φώτη Χατζηδιάκο, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ρόδου κ.κ. Κύριλλο, τον Αντιπεριφερειάρχη κοινωνικής μέριμνας κ. Ηλία Ζωγραφίδη και την, διευθύντρια πολιτικού γραφείου του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, κα Χάιντι Λαζάνη. Ο κ. Κονδύλης συνοδεύτηκε στις επισκέψεις του στις αρχές, από τους:  κ. Αντώνη Γιαννικουρή, μέλος του ΔΣ ΚΟΛΟΣΣΟΥ H HOTELS, Γραμματέα του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ρόδου, τον γεν. διευθυντή της ομάδας κ. Γιώργο Γκοτζογιάννη, την υπεύθυνη μάρκετινγκ & επικοινωνίας κα Αντα Καραγιάννη.

Ο ΕΣΑΚΕ θα προσφέρει σε 50 οικογένειες τρόφιμα «καλάθια αγάπης», με τη συνεργασία του Δήμου Ρόδου και της Μητρόπολης. Σε κάθε οικογένεια που θα επιλεγεί θα δοθούν προσκλήσεις για τον αγώνα ΚΟΛΟΣΣΟΣ H HOTELS – ΡΕΘΥΜΝΟ, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18/4/15, ώρα 17.00, στο Βενετόκλειο.

Παράλληλα, ο ΚΟΛΟΣΣΟΣ H HOTELS στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης που αναπτύσσει με κάθε ευκαιρία η ομάδα, προσκαλεί τους φιλάθλους του, να γεμίσουν το γήπεδο και να φέρουν λίγα τρόφιμα συσκευασμένα τα οποία θα διατεθούν σε άπορους συμπολίτες μας μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Η χαρά της συμμετοχής στον αγώνα θα συνοδεύεται από την προσφορά τροφίμων  τόσο του ΕΣΑΚΕ όσο και των Ροδιτών φιλάθλων με αποτέλεσμα,  ένα πολύ όμορφο αθλητικό  – ψυχαγωγικό αλλά και κοινωνικό απόγευμα.

Το Σάββατο πριν τον αγώνα, θα δοθεί συνέντευξη τύπου με την παρουσία των αρχών του τόπου, του προέδρου του ΕΣΑΚΕ κου Γιώργου Χαλβατζάκη, του προέδρου και ΔΣ ΚΟΛΟΣΣΟΥ H HOTELS. Ο πρόεδρος ΕΣΑΚΕ, θα  παραδώσει τα είδη σε 50 άπορες οικογένειες που θα υποδείξουν ο Δήμος (25 οικογένειες) και η Μητρόπολη (25 οικογένειες). Ο ΚΟΛΟΣΣΟΣ H HOTELS, θα παραδώσει τα τρόφιμα των φιλάθλων, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This